hirdetés

Kémek az Avalon Parkban

Igazán rendhagyó image-filmet készített a most ötéves Avalon Park.

hirdetés

Különleges forgatás vette kezdetét június végén a miskolctapolcai Avalon Parkban. A családi élménykomplexum egy olyan izgalmakkal teli image filmet készített, amely a szokásostól eltérő módon, teljesen új szemszögből – egy izgalmas kémsztorin keresztül – mutatja be az Avalon Resort & SPA szállodát és a közel 5 hektáros területen fekvő parkot.

pixabay.com
pixabay.com

A történet az ikonikus Mr & Mrs Smith és a James Bond filmeket vette alapul és egy olyan eseményszálon vezet végig, mely egyfolytában izgalomban tartja a nézőt. Mindezek mellett tökéletes betekintést nyerhet a néző a szolgáltatásokba. Legyen szó meghitt pillanatokról, kényeztető wellness szolgáltatásokról, kulináris élvezetekről, gondtalan játékélményekről vagy határtalan száguldásról.

„Az Avalon Park egyedisége talán abban érhető a leginkább tetten, hogy egyszerre képes ötvözni a természetközeli, meghitt és nyugodt, valódi pihenést, és az aktív, sőt adrenalindús kikapcsolódást is, legyen szó bármilyen korosztályról. A brazil forgatókönyvíró-rendező által kitalált sztori éppen ezért fogott meg egyből – bár a hotelektől megszokott, szép, lassú képekkel bemutatott filmektől merőben eltér –, mert pont azt a kettősséget mutatja be és ötvözi remekül, amiért ilyen sokan látogatnak el hozzánk”, mondta el a filmmel kapcsolatban Tóth Eszter Anna, kommunikációs és marketingigazgató.

A film elkészítésében egy komoly szakemberekből álló nemzetközi stáb vett részt. „A forgatókönyv alapötlete akkor fogalmazódott meg bennem, amikor felfedeztem a házban rejlő lehetőségeket egy akciófilm forgatásához. Számos különböző szolgáltatási egység található a parkban, melyek bemutatását dinamikus és izgalmas módon szerettem volna megoldani. Meg akartam mutatni, milyen izgalmas is lehet egy házaspár kikapcsolódása itt",  nyilatkozta Marcio-André De Sousa Haz brazil rendező.

A film forgatásán egyedi kamera mozgató technikákat is bevetettek, az üldözős jeleneteket pedig a legmodernebb drón technikát alkalmazva örökítették meg. „A film forgatása hollywoodi színtű 6K-s kameratechnikával készült, olyan egyedi kameramozgató- és stabilizáló szerkezetekkel, melyeket a mai James Bond filmekben is alkalmaznak. A vízalatti kamera és az FPV-szemüvegen keresztül vezérelhető versenydrón felvételek segítségével olyan szemszögek és ritkán látott dinamikus kameramozgások láthatóak a filmben, amik vizuálisan nagyon erősek és jobban belevonják a nézőt az akcióba”, mondta Kiss Gravi András, a stáb vezető operatőre.

A James Bond elemekkel megtűzdelt, hol a táska, itt a táska körül zajló image-film megtekinthető: itt.

 

 

(forrás: Well PR)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk