hirdetés

Két magyar a 28 legjobb európai szálloda között

2018. február 18-án került megrendezésre az International Hospitality Awards 2017 díjátadó ünnepsége Kijevben az InterContinental Hotelben. A díjátadó gálavacsoráján 250 vendég vett részt, köztük vezető európai szállodatulajdonosok, a döntőbe bejutott szállodák vezetői, nemzetközileg elismert vendéglátóipari szakemberek is.

hirdetés

A 2017-es International Hospitality Awards-ra 315 szálláshelyet jelöltek 21 országból. A
nyerteseket 101 döntős hotel közül választották ki. Magyarországról a zalacsányi PÁLOS RESORT nyerte el a legjobb Ethno Hotel díjat és a Corinthia Hotel Budapest nyerte a legjobb MICE Hotel díjat.
A Corinthia Hotel Budapest nevében Nagy Anikó, Director of Local Sales, vette át a díjat. A PÁLOS RESORT nevében a tulajdonosok, dr. Badacsonyi Tamás és felesége Badacsonyi Kovács Nikoletta vette át a díjat.

A jelölteket arányosan értékelték a szakmai zsűri véleménye, illetve a vendégek minősítései alapján a nemzetközi online szállásfoglaló rendszereken, a Booking.com-on és a TrustYou.com-on. A két weboldalon összesített értékelés 25-25%-ban, a 14 vendéglátóipari szakemberből álló zsűri értékelése pedig 50%-ban számított bele az eredménybe. A verseny hivatalos auditora a Deloitte nemzetközi könyvvizsgáló volt. 

dr. Badacsonyi Tamás és Badacsonyi Kovács Nikoletta

A PÁLOS Resort Zalacsány örvényeshegyi részén lenyűgöző természeti környezetben található balaton-felvidéki népi építészeti stílusban épült szálláshely és borozó. A szálláshely közvetlen környezetében jelentős Pálos Kolostor állt a középkorban, a terület régészeti lelőhely. A szálláshelyhez tartozó közel 6 hektáros birtokon egy különleges atmoszférájú szabadtéri színpad is található, ahol minden év májusában a Magyar Pálos Renddel együttműködésben a tulajdonosok szabadtéri misért rendeznek, színes kulturális programmal. 2018. május végén három napos fesztivál helyszíne lesz, ahol egy amerikai Grammy-díjas gitárművész fellépése is várható.

Nagy Anikó

A Corinthia Hotel Budapest történelme 1896-ig nyúlik vissza, amikor először nyitott meg Grand Hotel Royal néven Európa legnagyobb luxusszállodájaként. A lenyűgöző, impozáns építmény azóta is a luxus és a kényelem otthona a fővárosi körúton. Egyedülálló neobarokk Báltermével, 29 konferenciatermével, 440 elegáns szobájával és lakosztályaival, a páratlan adottságokkal rendelkező Royal Spa-val a legideálisabb helyszín rendezvények, üzleti utak lebonyolítására, valamint a kikapcsolódni vágyók számára egyaránt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk