hirdetés

Kiderült, kik vezetik az idén nyíló Accor-házakat

Két idén nyíló ötcsillagos szállodája - a szántódi Mövenpick BalaLand Resort, illetve a tokaji Minaro Hotel MGallery - vezetésére kinevezte szállodaigazgatóit az Accor-csoport. 

hirdetés

Év végére nyitva a szántódi Mövenpick

A decemberben nyíló szántódi Mövenpick BalaLand Resortot Dieter Prachner vezeti. A szakember több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a szállodaipar területén. Karrierjét 1986-ban Front Office menedzserként kezdte Ausztriában, a Tourotel Kufsteinerhof szállodában. Bécsi, moszkvai, illetve prágai vezetői feladatok után 2003-tól közel kilenc éven át dolgozott Magyarországon, ahol a Ramada International Hungary szálloda területi igazgatójaként az első Ramada Hotel megnyitását, valamint a márka magyarországi fejlesztését irányította. Ezt követően Izraelben a Blue Bay Hotel / The Modani Luxury Spa – Netanya szállodát, majd Tanzániában a Ramada Resort by Wyndham Dar Es Salaam hotelt vezette.

Dieter Prachner
Dieter Prachner
 

A Mövenpick BalaLand Resort egy 109 szobás, ötcsillagos szálloda és családi park, az első igazán átfogó resort-fejlesztés a Balaton környékén. A Mövenpick hotelmárka első magyarországi szállodája egy szélesebb projekt része, amely egyedülálló beltéri és kültéri víziparkot és kalandparkot, több mint 5000 négyzetméternyi beltéri létesítményt (szintén az Accor üzemeltetésében) és 112 lakóapartmant foglal magában.

Tokajban az MGallery-brandhez tartozó ház nyílik 

A novemberben megnyitó tokaji Minaro Hotel MGallery vezetője Dana Janigova. A több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező szállodaipari szakember 2005-ben csatlakozott az Accorhoz az Accor Hotels Prague vállalati értékesítési vezetőjeként. 2008-tól a Sofitel Le Grand Ducal, a Sofitel Europe, a Novotel Centre és a Novotel Kirchberg értékesítési és marketingigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be Luxemburgban. 2009-ben Magyarországra költözött, ahol értékesítési és marketingigazgatóként a Sofitel Budapest Chain Bridge csapatához csatlakozott. Fő feladatai közé tartozott a szálloda piaci stratégiájának és szegmentációjának meghatározása, a sales budget tervezése, a szálloda pozicionálásának javítása és az értékesítési csapat vezetése.

Dana Janigova
Dana Janigova
 

A 101 szobás, ötcsillagos tokaji Minaro Hotel MGallery és a hozzá tartozó rendezvényközpont a régió vezető felső kategóriás szállodájaként kategóriájában a legjobbak közé kerülhet Magyarországon. A tematikus szálloda és rendezvényközpont elsősorban a párokat, az incentive turizmust és a kis- és közepes méretű rendezvényeket célozza meg. A tokaji hotel lesz az MGallery márka első Budapesten kívüli szállodája.

(forrás: mindgeer / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk