hirdetés

Komoly büntetés vadkempingezésért

A magyarok körében népszerű úti célnak számító, illetve érintetlen partszakaszaival letáborozásra csábító Horvátországban a Konzuli Szolgálat információi szerint a vadkempingezés szigorúan tilos- olvasható a Femina.hu oldalon.

hirdetés

A Horvátországi Konzuli Szolgálat honlapján a horvát vendéglátói törvény 27. cikkére hivatkoznak, mely alapján csak az arra kijelölt kempingekben lehetséges letáborozni, más esetben komoly bírsággal is számolni lehet, melynek összege 2000 kunától 15 ezer kunáig, vagyis körülbelül 80 ezertől 600 ezer forintig terjedhet. Nagyon fontos továbbá, hogy vadkempingezésnek minősül a közterületeken, parkolókban, sőt, a benzinkutakon történő éjszakázás is - olvasható a femina.hu oldalán, ahol arra is választ kapunk, hogy mire érdemes figyelni az utazáskor és hogyan spórolhatunk a legtöbbet a költségeken.

(forrás: Vendég & Hotel, Femina.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk