hirdetés

Négy csillagos hotellel bővül a szegedi rendezvényhelyszín

Szeged és egyben a Dél-Alföld legnagyobb rendezvényhelyszíne, a Szent Gellért Fórum 2023 nyarától 4 csillagos hotellel bővül.

hirdetés

A 2020-as év legjobb vidéki rendezvényhelyszín díjat elnyert Szent Gellért Fórum szolgáltatási köre eddig is kiemelkedőnek számított, ám a hotel megépülésével olyan komplexum jön létre Szegeden, mely egyedülálló a régióban.

Látványterv
Látványterv

A Szent Gellért Fórum legfőbb erőssége a kiemelkedően gazdag helyszínválaszték, amely a hotel megépülésével további termekkel és lehetőségekkel bővül.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk