hirdetés
hirdetés

China Airlines: járatbővítés bécsi indulással

Október 31-től hétfő, kedd és szombati napokon, 2023. január 1. után pedig hétfő, kedd, péntek és vasárnapi napokon közlekednek majd a járatok.

hirdetés

A Bécs – Tajpej járatok CI064 –es járatszámmal üzemelnek, Schwechatról 11 órakor indulnak és másnap reggel helyi idő szerint 05.03-kor érkeznek a tajvani fővárosba. A visszaútnál a CI063-as járatszámú gépek helyi idő szerint 23.45 -kor indulnak Tajpejből és másnap európai idő szerint 06.05-kor érkeznek Bécsbe.

 

A járathoz a China Airlines számos ázsiai úti célra kínál remek átszállási lehetőséget, a Bangkok, Manila, Hanoi, Ho Chi Minh, Singapore, Phnom Penh, Kuala Lumpur, Penang vagy Denpasar/Bali úti céllal utazók legnagyobb megelégedésére. Az őszi időszakban Bécsből  jó Taipei csatlakozással  gyakori, akár napi rendszerességgel 5 japán város érhető el: Okinava, Fukuoka, Tokyo (Haneda), Nagoya és Osaka (Kansai KIX). Januártól további két város Topama és Takamatsu is elérhető lesz. 

Az augusztusi adatokalapján a China Airlines járatai a világ 29 országának 154 városába repülnek.

Új gépekkel is bővül a flotta

A légitársaság  bejelentette 16 darab, a General Electric GEnx hajtóművével felszerelt Boeing 787-9 típusú utasszállító repülőgép vásárlását. A szállítások várhatóan 2025-ben kezdődnek, és a következő generációs repülőgépek a közepes kapacitású, széles törzsű flotta fő támaszai lesznek.

A China Airlines 2018-ban kezdte a széles törzsű utasszállító repülőgépek cseréjének programját, ami a COVID-19 miatt tolódott. A világjárvány enyhülésével és a globális utasforgalmi piac élénkülésével a  bevezetési folyamat 2021 szeptemberében folytatódott. 

A Boeing 787-9 üzemeltetési rugalmassága egyszerűsíti a flotta beosztását és javítja a versenyképességet. Emellett megkönnyíti a hálózat bővítését a közép- és hosszú távú utasforgalomban. 

(forrás: Aviation / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk