hirdetés
hirdetés

CSR-akció ezzel az ultrafapadossal

 A Wizz Air február 7-én, kedd este egy 20 fős mentőcsapatot szállított az erős földrengések sújtotta Törökország egyik városába, Adanába. A személyszállító Airbus A321neo repülőgépen a Terrorelhárítási Központ speciális mentési egysége utazott, írják hozzánk eljuttatott közleményükben.

hirdetés

Amelyben azt is hozzáteszik, hogy az orvosokból és alpintechnikában jártas, felkészült szakemberekből álló csoport a helyszínre érkezve csatlakozott a mentési munkálatokhoz, hogy speciális felszereléseikkel és tudásukkal segítséget nyújthassanak a rászorulóknak.

 

Mint írják, a légitársaság repülőgépe február 7-én, kedd este 8 óra után hagyta el Budapestet, majd éjfél után sikeresen vissza is érkezett a budapesti repülőtérre. 

A földrengés sújtotta Törökország megsegítésére az utóbbi napokban jelentős humanitárius összefogás valósult meg, amelyet a légitársaság is támogat a rendelkezésre álló erőforrásaival, áll még a közleményben.

(forrás: Redlemon)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk