hirdetés
hirdetés

SkyTeam: egységesített elsőbbségi szolgáltatások

Egységes elsőbbségi szolgáltatásokat kínál mostantól a reptereken a KLM-Air France-ot is sorai között tudó légiszövetség.

hirdetés

A SkyTeam globális légiszövetség bejelentette a SkyPriority bevezetését, amely egy sor egyedi megjelenésű elsőbbségi szolgáltatást egyesít és kínál Elite Plus kártyával rendelkező, valamint első és business osztályon utazó utasainak.

A SkyPriority-t annak érdekében alakították ki, hogy a szövetség által használt valamennyi repülőtéren közös és egységes színvonalú szolgáltatásokat nyújtsanak. A program bevezetése egyes csomóponti repülőtereken 2012 márciusában kezdődik és az azt követő néhány hónapban fokozatosan 800, majd 2013 elejére már 1000-nél is több repülőtéren kerül bevezetésre – közölte a szövetség.

„A SkyPriority célja, hogy minden tagunk egy közös és átlátható szolgáltatáscsomagot nyújtson valamennyi repülőtéri elsőbbségi szolgáltatás tekintetében. Az új megkülönböztetett arculat segíti utasainkat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tájékozódjanak a repülőtereken. Továbbá az új közös program a repülőtéri személyzet számára könnyebbséget jelent a jogosult utasok felismerésében és a nekik való segítségnyújtásban is egyaránt” – áll a közleményben.

A Delta Air Lines, a SkyTeam alapító tagja alkotta meg a SkyPriority márkát, és 2010-ben vezette be termékét utazóinak. A projekt sikerének köszönhetően a SkyTeam a légiszövetségek közül elsőként vette át és foganatosítja a programot valamennyi jelenlegi és jövőbeni tagja részvételével a világ minden táján.

A SkyPriority szolgáltatásai:

• Elsőbbségi utasfelvétel • Elsőbbségi csomagfeladás • Elsőbbségi kiszolgálás a repülőtéri jegyirodákban • Elsőbbségi átszálló pultok • Elsőbbségi sorok az utasbiztonsági ellenőrzésnél (a repülőtéri infrastruktúrától függően) • Elsőbbségi beszállás • Elsőbbségi csomag kiadás

„A SkyPriority azon folyamatos erőfeszítéseinket igazolja, hogy az utasélmény növelése mennyire fontos számunkra. A repülőtereken való azonos színvonal és következetesség révén tovább egyszerűsítjük és gyorsítjuk a repülőtereken való átjutást” – Mondta Michael Wisbrun. „Ez az eddigi legnagyobb közös SkyTeam-projekt, és kitűnően példázza, milyen szorosan működnek együtt tagjaink, hogy utasainkat még nagyobb előnyökhöz juttassák.”

Az első repülőterek, ahol találkozhatunk a közös SkyPriority programmal: Amszterdam, Atlanta, Guangzhou, Nairobi, Prága, Sanghaj és Tajpej lesznek. 2013 elejére a SykPriority már 1000 repülőtéren lesz elérhető. A kezdeti időszakot követően további SkyPriority elsőbbségi szolgáltatások kerülnek bevezetésre.

A SkyTeamről

A SkyTeam egy globális légiszövetség, amely tagjain keresztül kiterjedt útvonalhálózatot, sűrűbb járatokat és további csatlakozásokat kínál számos úti cél felé. A SkyTeam tagjai több mint 490 exkluzív várót üzemeltetnek a világ minden pontján.

A tizenöt légiszövetségi tag a következő: Aeroflot, Aeroméxico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM Holland Királyi Légitársaság, Korean Air, TAROM és a Vietnam Airlines. A Skyteam évente 487 millió utast szállít napi 14.500 járatán 926 úticél felé 173 országban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai