hirdetés
hirdetés

Ez ma a világ 10 legjobb légitársasága

Az Airline Ratings a különböző légitársaságokat számos szempont alapján értékelte, beleértve a biztonságot és az innovációt - írja a portfolio.

hirdetés

Ahhoz, hogy egy légitársaság felkerüljön a listára, "hétcsillagos biztonsági minősítést" kell elérnie – írták a weboldal szerkesztői. A rangsorolásnál figyelembe vették a repülési élmény és az utasok kényelmének javulását is. A weboldalon keresztül beérkezett utasvélemények szintén szerepet játszottak abban, hogy melyik légitársaság került a legjobbak közé.

Fotó:123.rf
Fotó:123.rf


10. British Airways

A listát a British Airways nyitja, amely évtizedek óta a kategóriagyőztesek között van a termékek, a szolgáltatások és az innováció terén.

9. EVA Air

Az EVA Air a kilencedik helyet foglalja el. Az EVA Air vezető szerepet tölt be a tajvani légiközlekedésben, és mindig is élen járt az utastér-innovációban, mint például az 1992-ben bevezetett prémium turistaosztály.

8. United Airlines

A lista nyolcadik helyére ugrott fel a chicagói székhelyű United Airlines, amely megdöbbentette a repülés világát azzal, hogy óriási elkötelezettséget vállalt a szuperszonikus, szubszonikus és elektromos repülőgépek iránt, hogy megfiatalítsa flottáját, és a legjobb kényelmet és ökotechnológiát kínálja utasainak.

7. Virgin Atlantic

A hetedik helyen a Virgin Atlantic áll, amely mindig is élen járt az utastéri innovációban.

6. Cathay Pacific Airways

A Cathay Pacific Airways idén a hatodik helyet szerezte meg, de mindig a kategóriagyőztesek között van. Az AirlineRatings.com számos díját megnyerte a légitársaság, többek között 2013-ban és 2015-ben a legjobb business class, 2016-ban pedig a legjobb ázsiai-csendes-óceáni légitársaság címét.

5. Emirates

Az Emirates az ötödik helyre lépett előre, és nemrég vezette be prémium turistaosztályát, amelyet az iparág egyik legjobbjának tartanak.

4. Qantas

A Qantas a negyedik helyet szerezte meg a legjobb húsz között a kiemelkedő biztonsági teljesítményéért és a rendkívül nehéz Covid-járvány idején nyújtott pénzügyi teljesítményéért. A legjobb váróterem és a legjobb belföldi szolgáltatás díját is elnyerte.

3. Singapore Airlines

A dobogó legalsó fokán a Singapore Airlines áll, amely továbbra is kiemelkedik a technológiai innováció és a fedélzeti termékek terén. A légitársaság a „legjobb első osztály” díjat is megnyerte.

2. Air New Zealand

Az Air New Zealand, amely a második helyet szerezte meg a listán, állandó innovációs és iparági vezető szerepe miatt mindig az élen jár a légitársaságok díjazásában.

1. Qatar Airways

Az első helyen a Qatar Airways végzett az utastéri innováció, az utasok kiszolgálása, valamint a Covid-19 világjárvány idején való folyamatos működés iránti elkötelezettsége miatt. A légitársaság számos iparági elsőséget tudhat magáénak. Elsőként végezte el az IATA fontos IOSA biztonsági auditját, elsőként végezte el az AirlineRatings és a Skytrax követelményeinek is megfelelő COVID-auditot, és az elsők között próbálta ki az IATA COVID Safe Travel Pass-t.

A Qatar Airways az Airline Ratings-nél elnyerte az Év Légitársasága, a Legjobb Közel-Keleti Légitársaság, a Legjobb Fedélzeti Ellátás és a Legjobb Üzleti Osztály díjakat. Ez immár a harmadik egymást követő év, hogy a Qatar Airways elnyerte a legjobb üzleti osztály díjat, amely a légitársaság szabadalmaztatott Qsuite termékének szóló elismerés - tájékoztatta a légiszállító a turizmusonline-t.

(forrás: Portfolio)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk