hirdetés
hirdetés

Fókuszban a turizmus újraindulása...

... az Emirates-nél. Elindultak az őszi-téli előfoglalások is.

hirdetés

A légitársaság arra számít, ha ilyen ütemben növekszik az átoltottság, akkor már az idei őszi és téli szezonban újraindul a turizmus. Az őszi és téli utak szervezésének megkönnyítése érdekében a légitársaság már most elindította előfoglalási akcióját, és összefoglalta, mire készüljenek azok, akik az Indiai-óceán térségébe vágynak.

Magyarok kedvenc úti céljai

Ezek a Seychelle-szigetek, Srí Lanka és a Maldív-szigetek.

Seychelle-szigetek. Március 25-én nyitotta meg újra kapuit az utazóközönség előtt. A világ minden tájáról oltási-, és karanténkötelezettség nélkül várják a turistákat. A belépés egyetlen feltétele egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt. Március 28. és október 30. között a légitársaság heti ötről hétre emeli járatai számát Dubaj és Mahe között.

Srí Lanka. 2021. január 21-én az „Indiai-óceán gyöngyszeme” ismét megnyílt a látogatók előtt. Ide érkezve sem szükséges karanténba vonulni, ám az utazás előtt, és érkezés után is PCR tesztet kell végezni. Bár a szigeten nincs karanténkötelezettség, a turisztikai célú vízumok kiadásának előfeltétele, hogy egy "Safe and Secure Level 1" tanúsítvánnyal rendelkező szállodában kell foglalni szállást a nyaralás első 14 napjára. Érkezéskor, valamint a 10. nap után is PCR tesztet kell végezni. A légitársaság heti 6 járatot üzemeltet Colombo nemzetközi repülőterére Dubajból.

Maldív-szigetek. A világjárvány idején is nagyrészt nyitva állt az utazóközönség előtt, mindössze egy utazás előtti PCR tesztre, és érvényes szállásfoglalásra van szükség. Az 1200 apró sziget mindegyikén csak egyetlen üdülőhely vagy szálloda található, vagyis a biztonságos távolságtartás a sziget földrajzi adottságainak köszönhetően is biztosított. Az Emirates jelenleg heti 24 járatot üzemeltet a Maldív-szigetekre.

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk