hirdetés
hirdetés

Idén 11 város érhető el a sármelléki repülőtérről

A legtöbb járat a beutazó turizmust szolgálja, Antalya a kivétel. A Hévíz-Balaton Airport 2015-ös menetrendje.

hirdetés

A Hévíz-Balaton Airport friss menetrendi táblázata szerint idén négy ország – Németország, Törökország, Svájc és Oroszország – tizenegy desztinációjából érkeznek járatok a sármelléki repülőtérre, melynek legnagyobb része a beutazó turizmust szolgálja, kiutasnak a törökországi Antalya számít, ahova június közepétől szeptemberig lehet repülni a Freebird Airlines-szal, az egyenként 180 utast szállító gép gazdája a Green Travel.

A menetrendben nagy többségben németországi városok szerepelnek: Berlinből, Düsseldorfból, Friedrichshafenből és Hamburgból az InterSky-jal érkeznek a turisták, Drezdából, Erfurtból és Lipcséből a Germania légitársaság közlekedik, Frankfrutból pedig a Lufthansa jár Sármellékre.

Zürichből szintén az InterSky repül, míg Moszkva és a sármelléki repülőtér között az UTair gépe jár. Bár az orosz turisták száma kissé megcsappant Hévízen az utóbbi időben, Papp Gábor, a város polgármestere nemrég úgy nyilatkozott: Hévízen tavaly körülbelül 30.000 orosz turista volt, és úgy gondolja, hogy – tekintve Oroszország népességét – ez nem olyan nagy szám, amit ne lehetne szinten tartani, főleg, hogy Magyarország azon országok között szerepel, ahol a legkevésbé lehet érezni az orosz-ukrán konfliktus miatti visszaesést. Erről részletesebben ide kattintva olvashatnak.

A Hévíz-Balaton Airport idei menetrendje nagy méretben ide kattintva tölthető le.

Olvassa el teljes nyári kutazási körképünket ide kattintva!Fotó: Győrffy Árpád
Fotó: Győrffy Árpád

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Letölthető fájlok

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk