hirdetés
hirdetés

Jön a MÁV konkurenciája

Kihívót kap augusztustól a MÁV, nagy verseny jöhet a síneken. Augusztusban indul az első magánvasút Magyarországon.

hirdetés

Augusztusban indul az első magánvasút Magyarországon, amely a személyszállításban magas színvonalat és fedélzeti szolgáltatást ígér, írta meg a napi.hu a Magyar Nemzet információja alapján.

Augusztustól a Budapest-Bécs-Prága vonalon derül ki, hogy mire megy a MÁV ellen a RegioJet.

regiojet.hu
regiojet.hu

Július legvégén kezdheti meg magyarországi szolgáltatását a -RegioJet magánvasút. A társaság az elsőként a Budapest-Bécs-Prága útvonalon közlekedő járatain magas színvonalú fedélzeti szolgáltatást nyújt, és az állami árkiegészítés nélkül is a nemzeti vasúttársaságok árainál kedvezőbb jegyárakat kínál, írta a Magyar Nemzet az új piaci belépőről.

A Szlovákiában és Csehországban kifejezetten népszerű vonattársaság eredetileg június 15-én indította volna el vonatjáratait Magyarországon, azonban a koronavírus-járvány miatt halasztottak, de most már többszöri halasztás után biztosnak tűnik a július 31-i indulás.

A MÁV kihívója először nemzetközi vonalon indul el: a Prága és Bécs között közlekedő vonatai közül két párat meghosszabbít Budapestig.

Ami újdonság lesz a magyar szolgáltatáshoz képest, hogy a fapados repülőkhöz hasonló utaskísérői rendszer működik majd a járatokon, vagyis lehet élelmiszert, újságokat, kávét is vásárolni a vonatokon.

A helyfoglalás pedig eleve mindenkinek jár, ahogy egy frissítő is.

Az ígéretek szerint a lehető legolcsóbb jegyekkel várják majd az utasokat a RegioJet vonatán.

A kedvezmények mindenki számára elérhetők lesznek, a jegyárak pedig nem változnak a vonat indulásáig. A szerelvényeken három komfortszint van: standard, relax és business.

(forrás: Magyar Nemzet / napi.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk