hirdetés
hirdetés

Kapitányképző programot indított a Wizz Air

Mielőtt a tapasztalt Airbus pilóták megkezdhetik a munkát a Wizz Air színeiben, egy minden részletre kiterjedő parancsfrissítési programon kell részt vegyenek - tájékoztatta lapunkat a légitársaság. 

hirdetés

A program lehetőséget kínál olyan elsőtisztek számára, akik Európa leggyorsabban növekvő ultra low-cost légitársaságát képzelik el karrierjük következő lépcsőfokának. A képzési programot a Wizz Air finanszírozza, hogy ezzel is támogassa és ösztönözze a leendő kapitányok szakmai pályafutását. A jelöltek mintegy 6 hónapos képzésen vesznek részt, majd a tréning sikeres befejezése után kapitányi pozícióban csatlakoznak a légitársasághoz. A légitársaság összesen 10 000 eurós támogatást biztosít a jelentkezőknek, akik a tanfolyam sikeres befejezését követően húsz hónap alatt, 500 eurós részletekben fizethetik vissza az összeget kapitányi fizetésükből.

A légitársaság célja, hogy 2023-ban 120 kapitányt állítson szolgálatba a Wizz Hungary és a Wizz Malta járatain; ezen belül 25 fő közvetlenül a Direct Entry Captain Program után kapja meg a kapitányi pozíciót. A program jelenleg csak Európában érhető el. A Wizz Air továbbra is aktívan toboroz olyan EASA-típusengedéllyel rendelkező pilótákat, akik életvitelszerűen tartózkodhatnak és dolgozhatnak az Európai Unió, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Grúzia, Moldova, Észak-Macedónia és Szerbia területén.

Az érdeklődők közvetlenül a Wizz Air karrieroldalán jelentkezhetnek a programra.

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk