hirdetés
hirdetés

Kilenc járatát indítja újra tavasszal a Wizz Air

Márciustól az utazni vágyók Budapestről ismét repülhetnek számos már korábban a diszkont légitársaság kínálatából ismert célállomásra - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

hirdetés

A Wizz Air utasai számára hamarosan nyolc ország kapuja nyílik ki: az északi Norvégia, a Kelet-európai Lengyelország, Montenegró és Macedónia mellett Skócia és Anglia fővárosa, valamint Ciprus legnagyobb tengerparti üdülőcentruma és Izrael kulturális központja is visszatér a légitársaság kínálatába.

 

ÚTVONAL

INDULÁS DÁTUMA

LEGALACSONYABB VITELDÍJ* (forint)

BUDAPEST – LONDON GATWICK

2022. március 21.

19.99 eurótól

DEBRECEN – TEL-AVIV

2022. március 21.

14.99 eurótól

BUDAPEST – EDINBURGH

2022. március 28.

34.99 eurótól

BUDAPEST-PODGORICA

2022. március 28.

24.99 eurótól

DEBRECEN - LÁRNAKA

2022. március 28.

14.99 eurótól

BUDAPEST - VARSÓ

2022. április 11.

17.99 eurótól

BUDAPEST - OSLO

2022. május 2.

24.99 eurótól

BUDAPEST – BOLOGNA

2022. május 2.

12.99 eurótól

BUDAPEST - SZKOPJE

2022. május 23.

29.99 eurótól

 

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt. A légitársaság weboldalán az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság az utasok biztonsága érdekében - továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk