hirdetés
hirdetés

Leköröztük Ausztriát

Nem fogják zokon venni nyugati szomszédaink, mivel "csak" az üzemanyag lett mifelénk drágább. Így akár arrafelé is vehetik útjukat az üzemanyag turisták.

Munkatársunktól

hirdetés

Jelentősen emelkedett ismét az üzemanyag ára, részben a forint árfolyamingadozása, részben az olaj világpiaci árának változása miatt. Így szerdára a benzin kiskereskedelmi ára bruttó 336,5, míg a gázolaj bruttó 323,9 forint lett a MOL-nál. Ez 350 körüli benzin- és 340 körüli gázolajárat jelent a fogyasztó számára, de mint mindig, az egyes kutak közt akár 30 forintos eltérések is lehetnek. Ez segíti a belföldi benzinturizmust.

Aki pedig a végeken él, mehet szomszédolni. Persze óvatosan, mert vámmentesen ezentúl is csak a gépjárművek üzemanyagatartályában hozható be a benzin. Ausztriában átlagosan 10 forintot nyerhetünk egy literen, míg Ukrajnában akár az itteni feléért is tankolhatunk a felbecsülhetetlen értékű naftából. Románia körülbelül 50 forintot hagy a bukszánkban literenként. A horvát INA kutaknál is akár 30 forinttal lehetünk gazdagabbak egy liter 98-as esetén. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk