hirdetés
hirdetés

Országnéző járatokra is beveti A380-asait az Asiana

Újabb feladatot talált az Asiana Airlines a jelenleg a járvány miatt kényszerből menetrend szerinti járatokat nem teljesítő Airbus A380-asainak: október végén országnéző körutazásra használja a típust a koreai légitársaság - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Faramuci helyzet állt elő az Asiana Airlines háza táján. A légitársaság kénytelen az A380-asait üresen is üzemeltetni, mivel a cégnek nincs erre a típusra szimulátora, a pilóták szakszolgálati engedélyéhez viszont kell a repült óra.

Így a Qantas és az All Nippon Airways (ANA) után most már az Asiana is beállt azok sorába, akik országon belüli körutazásokra használják fel a nagyobb kapacitású repülőgépeket. A távolságtartás miatt a körjáraton az 500 helyett legfeljebb 310 utast vihet majd magával az óriásgép. A járat Incshon repülőteréről száll fel, és a keleti partszakaszt követve Kangnung, Pohang, Gimhae városok felett repül el, majd a Csedzsu-szigetet érintve tér vissza a Szöultól nyugatra lévő nemzetközi légikikötőbe.

 

Egyelőre két járatot hirdetett meg az Asiana, ezek október 24-én és 25-én közlekednek, a jegyeket a cég 20 perc alatt el is adta. A repülés során fedélzeti kiszolgálást is nyújt a légitársaság, sőt, a törzsutaskártyával rendelkezők előre meghatározott pontmennyiséget is gyűjthetnek az úttal. 

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk