hirdetés
hirdetés

Szigorította a kézipoggyászokra vonatkozó szabályokat az Eurowings

Az ultrafapadosokhoz igazította a fedélzetre vihető csomagokkal kapcsolatos előírásait a diszkont légitársaság, mostantól fizetős a gurulós kisbőrönd a legolcsóbb jegyár-kategóriában is.

 

hirdetés

A Lufthansa-csoport diszkont cégének tájékoztatása szerint a “többi légitársasághoz” hasonlóan a szabályokat a “nemzetközi sztenderdeknek” megfelelően alakította át., adta hírül az airportal.hu szakmai site.

fotó: eurowings
fotó: eurowings
 

Ennek értelmében a legalacsonyabb, Basic jegyár-kategóriában csak egy kis méretű csomagot lehet a fedélzetre vinni. Ugyanakkor ebből a korábbinál nagyobb, 40x30x25 centist engednek a kabinba, az 55x40x23-as és legfeljebb 8 kilós második kézipoggyászt pedig 10 eurótól lehet hozzáadni, ezzel pedig elsőbbségi beszállítás is jár. Az augusztus 31. előtt megvásárolt jegyekre az új szabályok nem érvényesek.

Emellett a közlés szerint év végétől a legfeljebb 12 kilós feladott csomagot kezdvezőbb, 10 eurós ártól lehet hozzáadni a Basic jegyhez.

Mint írják, a Eurowings azt is várja az új intézkedéstől, hogy több hely lesz a fej fölötti tárolókban, és hogy gyorsabbá válik a beszállás, amivel csökkenhetnek a késések, kutatások szerint ez nagyrészt a csomagkezelés miatt alakul ki.

A Smart és Bizclass kategória feltételei változatlanok maradnak.

A Lufthansa-csoport diszkont légitársaságával kapcsolatos hír, hogy a múlt héten újraindította a Budapest és Köln közötti járatait, Airbus A320-as családba tartozó gépei heti négy alkalommal (hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap) közlekednek az útvonalon.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk