hirdetés
hirdetés

Támogatott közútfelújítás a Tisza-tónál

A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács támogatja az önkormányzati utak felújítását.
hirdetés
A testület anyagi segítségének köszönhetően a kevesebb önrésszel rendelkező önkormányzatok is elkezdhetik az útfelújításokat. Az észak-alföldi és az észak-magyarországi regionális fejlesztési tanács által kiírt pályázaton húsz pályázat nyert támogatást. A decentralizált terület- és régiófejlesztésre fordítandó pénzekről is döntöttek: az első körben 48, többségében turisztikai célú nyertes pályázónak összesen 163 millió forint támogatást ítélt oda a tanács. A pénzt turisztikai termékfejlesztésre, idegenforgalmi rendezvényekre, marketingre és szúnyogirtásra használhatják fel. Ebben az évben 100 millió forint központi forrás jut a Tisza- tó környékének fejlesztésére, ebből az összegből többek között belterületi utakat újítanak fel, folytatódhat az információs táblarendszer kialakítása és a körzet csatlakozni tud az „Ökoturisztikai védjegy” nemzetközi programhoz is – tájékoztat a Világgazdaság.
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk