hirdetés
hirdetés

Új Airbus-okat vesz a Wizz Air

A diszkont légitársaság 75 darab új A321neo repülőgép megvásárlásáról tárgyalt az Airbus-szal.

hirdetés

A 75 darab új A321neo repülőgép – amelyek többsége várhatóan 2028-29-ben kerül a légitársaság birtokába – egy újabb lépés annak irányába, hogy a légitársaság az évtized végére megháromszorozza flottájának méretét, és ezzel 500 repülőgépet üzemeltessen.

 

Az új A321neo repülőgépek modern repüléstechnológiai megoldásaiknak köszönhetően jelentős környezetvédelmi előnyöket is kínálnak, a modell közel 50 százalékkal csökkenti a zajlábnyomot, 20 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt és 50 százalékkal kevesebb nitrogén-oxidot bocsát ki.

A Wizz Airjelenleg 165 darab ultramodern és hatékony Airbus repülőgéppel rendelkezik. Ezzel a légitársaság a világ egyik legfiatalabb rövidtávú járatokat üzemeltető flottáját tudhatja magáénak, amely páratlan utazási élményt nyújt az utasok számára, miközben minimalizálja a szén-dioxid-kibocsátást.

 

 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk