hirdetés
hirdetés

Új-zélandi járatnyitás Japán felé

Auckland és Tokió között újra indul a légiközlekedés.

hirdetés

Bár épp új, külföldről behurcolt fertőzésekről érkeznek hírek Új-Zéland háza-tájáról, ez nem gátolja a szigetországiakat abban, hogy az ország nemzeti légitársasága, az Air New Zealand a minap bejelentette, hogy heti egyszeri alkalommal, június 25-től újra indítja az Auckland-Tokyo között járatot.

A COVID-ot megelőző időszakban Tokió (Narita) és Auckland között heti 10 járat üzemelt.

Szeptemberre tervezik a Trans-Tasmán és a csendes-óceáni útvonalak megnyitását.

VNyereséget remélnek a légitársaságtól 2022-re. Addigra évi 13 millió utassal számolnak, ami ugyan messze elmarad a COVID-19-et megelőző időszaktól, amikor a szállított utasok száma már elérte a 18 milliót. "Az elkövetkező két évben a béreket 150 millió NZD-vel fogják csökkenteni", mondta Sárdi Rezső, Új-Zéland tiszteletbeli konzulja.

Az 1960-as évek óta nem érkeztek olyan kevesen a szigetországba, mint idén áprilisban. Összesen 38.200 be- és kimenő utast regisztráltak, míg ez a szám 2019 áprilisában elérte az 1.2 milliót. Összesen 1700-an érkeztek az országba, és azok is főként hazatérő új-zélandiak voltak, miután a kormány szigorú határzárat rendelt el a COVID-19 megfékezése céljából.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk