hirdetés
hirdetés

Wizz Air: ősszel járattörlések

Az ultrafapados cég a következőket írta ősszel esedékes járattörléseikkel kapcsolatban.

hirdetés

„A cég tájékoztatja utasait, hogy partnerük, a Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit, amely vizsgálat érinti a Wizz Air egyes repülőgépeit is. A kötelező ellenőrzés miatt a légitársaság kénytelen volt változásokat eszközölni a menetrendjében, így egyes járatait törölni kényszerül a szeptember-októberi időszakban.

 

Az érintett járatok utasai számára a légitársaság átfoglalási lehetőséget ajánl fel alternatív járatokra, illetve választhatják a jegyár 120 százalékos jóváírását WIZZ-számlán, vagy a jegy vételárának teljes visszatérítését az eredeti fizetési móddal. Amennyiben az utasok online közvetítő cégen vagy utazási irodán keresztül foglalták a jegyüket, a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot az irodával vagy weboldallal. A légitársaság továbbá javasolja a levélszemét (spam) mappák ellenőrzését is az esetleges menetrendi változásokról szóló e-mailek miatt.

Az eseményekre a légitársaságnak nincs ráhatása, ugyanakkor a Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért.”

(forrás: Wizz Air / Red Lemon)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk