hirdetés
hirdetés

Az osztrákok nem kivételeznének a beoltottakkal

A jövő turizmusával, az újturizmus világával foglalkozó podcast legfrissebb számából megtudható, hogy egy friss felmérés szerint az osztrákok inkább elvetik az oltáshoz kötött előjogok megadását, mint támogatnák azt.

hirdetés

A megkérdezettek 73 százaléka válaszolt nemmel ugyanis arra a kérdésre, hogy csak a COVID-19 elleni oltásban részesültek utazhassanak-e külföldre. Az ausztriai hoteleknek az oltással nem rendelkezőket is fogadniuk kell-e? – kérdésre 76 százaléka a megkérdezettnek egyértelmű igennel válaszolt. A Dunakavicsok turisztikai podcast negyedik adása bemutatja, hogy milyen törésvonalak húzódnak az egyes EU-s tagországok a vakcina-igazolásokkal kapcsolatos felfogásai között. Az adásban a nagy nemzetközi online utazási irodák szemszögéből is megvizsgálják az utazási igazolványok létjogosultságát, valamint kiderül az is, miért jelenthet előnyös kompromisszumot az izraeli mintára kidolgozás alatt álló „európai zöld passzus.”

 

A Duna-régió országai mellett a műsor kitekint Svájcra is, ott milyen megoldásokkal készülnek a turizmus újraindulása érdekében? Az adásban ezúttal sem maradnak el az érdekes történelmi csemegék, illetve a jövőbe mutató jó gyakorlatok. Az adás szerkesztői és társ-műsorvezetői: Kovács Balázs Ausztriában élő turisztikai tanácsadó és Nagy-Szász István budapesti szállodás szakember, akik a turizmus iránti bizalom helyreállítása érdekében javaslatot tesznek egy régiós forgalomélénkítő kampányra is.  A podcast adásai meghallgathatóak ITT.  

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk