hirdetés
hirdetés

ITB: három évnyi kihagyás után ismét élőben

Március 7-9. között az ITB Berlin-t újra élőben rendezik meg három évnyi kihagyás után a német fővárosban.

hirdetés

Az ezzel kapcsolatos szakmai közleményben szerepel, hogy a kiállítás B2B kiállításként kerül megrendezésre egy hibrid rendezvénymodellel.

A visszajelzések rendkívül pozitívak, a csarnokok tele lesznek a világ minden tájáról érkező cégekkel és turisztikai márkákkal, valamint a turisztikai értéklánc szinte minden alkotóelemével. A szervezők azon dolgoznak, hogy újra egy helyen egyesítsék a globális turisztikai iparágat, és a látogatók megtapasztalhassák a régi és új ismerősökkel folytatott személyes beszélgetések vibráló légkörét a lenyűgöző standépítéseket és inspiráló beszélgetéseket folytathassanak.

Forrás: DZT
Forrás: DZT
 

ITB Berlin Convention

Az „Open for Change” mottóval a világ legnagyobb utazási show-ja és kongresszusa végre személyes eseményként tér vissza, ahol a globális utazási iparág vezetőinek ad otthont.

Szakértők a politikából, az üzleti életből és a tudományból összesen 18 témakörben arról fognak vitázni, hogy hogyan tud az utazási ágazat a digitalizáció és az éghajlatváltozás kihívásainak, valamint az új geopolitikai konfliktusok következményeinek megfelelni, és miként találhat vissza a sikerhez.

Az ITB Berlin látogatói belépővel az ITB Convention is látogatható.

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség:

A 2023-as ITB Berlin-re digitálisan vásárolható kedvezményes belépőjegy egy Magyarország kóddal az online Ticketshopban. Az országkódot a Berlini Vásárvállalat magyar képviseletén lehet beszerezni Simon-Lutring Tünde segítségével.

Elérhetősége:

Messe Berlin magyarországi képviselete

Tel.: +36/1/3457-645

E-Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.duihk.hu
www.nemetvasarok.hu

(forrás: DZT / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk