hirdetés
hirdetés

Könnyebb az Amerikába történő beutazás

Június 12-től, vasárnaptól kezdve az Egyesült Államokba utazóknak már nem lesz szükségük negatív Covid-tesztre az országba való belépés előtt.

hirdetés

A Fehér Ház ugyanis pénteken bejelentette, hogy az amerikai járványügyi központ (CDC) június 12-e éjfél után eltörli az indulás előtti, friss, negatív Covid-teszt kötelezettségét, vette észre a telex.hu nagyközönségi portál az ABC News híre alapján.

 

„A vírus elleni küzdelemben elért óriási előrelépésnek köszönhetően megtehetjük ezt a lépést” – mondta egy kormányzati tisztviselő az ABC Newsnak. Az Egyesült Államok kormánya – egészen mostanáig – kötelező koronavírus-tesztet írt elő az USA-ba utazó külföldiek számára, függetlenül az oltottságuktól. Sokak szerint ez komoly hátrányt jelentett az amerikai turizmusnak, főként más, korábban a járványügyi szabályokon lazító országokkal szemben.

 

(forrás: telex.hu / ABC News)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés