hirdetés
hirdetés

Megnyílt a bécsi utazás kiállítás

Két év kényszerszünet után ismét megrendezésre kerül Közép-Európa egyik legnagyobb és legjelentősebb szabadidős- és turisztikai vására: a bécsi Ferien Messe. 

hirdetés

A kiállítás a korábban megszokott január közepei időpont helyett idén márciusban új időpontban és új témakombinációval rajtolt el.  Míg korábban a Vienna Autoshow-val egyidőben került megrendezésre, addig idén a Wohnen & Interieur belsőépítészeti szakkiállítással párhuzamosan nyitotta meg március 16-án kapuit az utazási kiállítás, amely a bécsi vásárközpontban négy napon keresztül két pavilonban várja a szakmai és a nagyközönséget egyaránt. Korábban 70 ország közel 700 kiállítója állt csatasorban a vásár alatt, amely évről-évre rendre 150 ezer látogatót vonzott - írja a GD Consulting.

Fotó: wienholding.at/Reed Exhibitions Austria & Germany / Felix Braune
Fotó: wienholding.at/Reed Exhibitions Austria & Germany / Felix Braune

Idén 500 kiállítói ajánlattal találkozhatnak az érdeklődök, a külföldi díszvendég: Horvátország. A mostani látogatószámot nehéz előre megbecsülni, mivel az elmúlt két év kihagyása után nemcsak a vásár időpontja és tematikája, hanem az utazási és fogyasztási szokások is jelentősen megváltoztak. Magyarország 2017 óta nem képviselteti magát önálló nemzeti standdal, idén először pedig már egyéni kiállítók által üzemeltett közösségi stand sem jeleníti meg a hazai turisztikai kínálatot a szomszédos Ausztriában. A látogatók így egyedül osztrák utazási irodák ajánlatain keresztül kaphatnak turisztikai információt aktuális magyarországi lehetőségekről. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk