hirdetés
hirdetés

Törökországban járt partnereivel a Sun&Fun Holidays

Az idei évben immáron harmadszor kelt útra partnereivel az utazásszervező tanulmányútra, az úti cél ezúttal a Török Riviéra volt.

hirdetés

A nyolc nap alatt több mint 40 szállodát látogattak meg a résztvevők. A hotelek között helyet kaptak a Sun&Fun Holidays magyar animációs szállodái is: a Quattro Beach Alanyában, valamint az Amelia Hotels két jeles képviselője, az Amelia Beach, illetve az újonnan megnyílt Sunmelia Beach, melyek a kisgyermekes családoknak nyújtanak ideális kikapcsolódás lehetőséget elérhető áron.

Az igazi luxusszállodák kínálata is bővül a 2015-ös szezonban: a sidei The Sense Deluxe és Sueno Deluxe Belek szállodák egyaránt az igazi kényeztetést ígérik az oda érkező utasoknak.

Maradt azonban idő az egy hét alatt kicsit pihenni is a megerőltető munka mellett: részt vett a csapat a Taurus-hegységben egy egész napos Jeep Safarin, egy manavgati hajókiránduláson, és természetesen a bazározás sem maradt ki a programból. Páran a résztvevők közül a zsúfolt program ellenére meglátogattak egy hamisítatlan török fürdőt is, hogy felfrissüljenek.

Az idei szezon elé tekintve egy debreceni indulású törökországi tanulmányutat tervez még a Sun&Fun Holidays, amelyre elsősorban a cívis városban és annak környékén tevékenykedő partnereit tervezik elvinni.

2015-ben a heti négy Budapestről induló antalyai chartere mellett már Debrecenből is indít saját gépet az utazásszervező a Török Riviérára.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk