hirdetés
hirdetés

Új attrakció Schönbrunnban

Ausztria legnagyobb éves látogatószámmal büszkélkedő turisztikai látványossága, - a Schönbrunni kastély  - új vonzerővel bővült.

hirdetés

A virtuális valóság legkorszerűbb technológiájának és a jelen szürreális ötvözésével egy olyan immerzív teret hoztak létre, amelyben a látogató úgy érzi, hogy hús-vér emberekkel van körbevéve miközben belemerül és résztvevője lesz egy történelmi történetnek - írja a GD Consulting.

Forrás: schoenbrunnvr.com
Forrás: schoenbrunnvr.com

A korszerű, - a térbe való belemerülés valódi élményét adó – technológia segítségével a látogatók „élőben” részt vehetnek Sisi és Ferenc József legendás esküvőjén, illetve találkozhatnak a Habsburg uralkodócsalád más tagjaival is. Az új, élményalapú attrakció kifejlesztése muzeológusok, történészek és a kiterjesztett valóság (VR) technológia szakértőinek hosszas, - közel egyéves - csapatmunkájának eredményeként valósulhatott meg. Az immerzív túrákat 19 nyelven lehet kipróbálni és átélni.

További részletek ITT.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk