hirdetés
hirdetés

Itt az első osztrák szálloda ingyenes tesztutcával

A bécsi 4 csillagos Schlosspark Mauerbach szálloda a vöröskereszttel való együttműködés alapján ingyenes koronavírus teszttel várja látogatóit.

hirdetés

A hotel a tesztutca üzemeltetésével tudja biztosítani, hogy a szállodában csak negatív teszteredménnyel rendelkező személyek tartózkodhassanak, legyen szó a személyzet tagjairól, vendégekről, vagy a beszállítókról. A helyben elvégzett antigén teszt eredményéről 15 percen belül sms-ben érkezik az értesítés, amely egyben a szállodába való belépő is. Ausztriában a vendéglátás és a turizmus újraindításának feltétele lesz a „belépő tesztek” megkövetelése. A helyben és grátisz nyújtott szolgáltatások jelentős kényelmi faktort biztosítanak a vendégek számára, így versenyelőnyhöz juttatják a megoldás alkalmazóit - írja a GD Consulting.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk