hirdetés
hirdetés

Prestige, family, relax és young

Második nyári szezonjára készül a Sun & Fun Holidays

Törökország, Egyiptom és Tunézia szerepel a tavaly debütáló Sun & Fun Holidays 2010. nyári kínálatában. A társaság utasai heti két-két charterjárattal juthatnak el mindhárom úti célba.

hirdetés

A tour-operátor katalógusbemutatóján Nemes Mariann marketingvezető elmondta, hogy első évüket sikeresnek ítélik meg, a legnépszerűbb desztináció Hurghada volt. 500 viszonteladóval kötöttek szerződést. A rendezvényen négy törökországi partnerük is bemutatkozott. A földi szolgáltatásokat nyújtó Akay Travel képviselője elmondta, hogy 12 éve dolgoznak kelet-európai, köztük magyar utasokkal, és ők is részt vettek az idei katalógusok kidolgozásában. Később megismerhettük az Ela Hotels, a Seher Hotels és az Aydinbey Hotels kínálatát is.

Seher Resort, Törökország

Nemes Mariann hangsúlyozta, hogy az idei nyár fókuszában Törökország áll. Emlékeztetett arra, hogy még tavaly év végén a legelsők között adták ki idei katalógusaikat. Törökországban újdonság, hogy garanciális szállodákkal is dolgoznak. Egy török és egy egyiptomi hotel Sunny Club klubszállodaként működik majd, gyerekanimációval a nyári iskolai szünet alatt. Az idei katalógusok újdonsága az ajánlatok tematikus bontása: célcsoport szerint prestige, family, relax és young kategóriákba sorolták a szállodákat, így az értékesítők azonnal tudják, kinek érdemes az adott hotelt javasolni. Sikeresen indult a Sun & Fun Holidays előfoglalási akciója, amely Tunézia esetében február végéig, a másik két úti cél esetében március végéig él.

Jutalékot a bruttó csomagár után fizetnek, amelynek mértéke online foglalások esetén 13%-tól indul, és elérheti akár a 15,5%-ot – hangsúlyozta Kovács Péter hálózatvezető.

Hozzátette, hogy az új szabályok értelmében januártól áfanyilatkozatot kell tennie minden utasnak. A Sun & Fun Holidays utasai Törökországba hétfőnként a Travel Service gépeivel utazhatnak június 6. és szeptember 26. között, míg csütörtökönként június 2. és október 20. között a Malév járatain tehetik meg ugyanezt. Törökországban katalóguson kívüli szállodai ajánlatokra is lehet számítani, és két körutazást is kínálnak.

Egyiptomba heti két chartert kínálnak a Travel Service gépein, a járatok kedden és pénteken közlekednek. A hurghadai és sharmi üdülések mellett nílusi hajóutat és üdüléssel kombinált körutazást is kínálnak. Tunéziába a Tunisair járatait vehetik igénybe utasaik, hetente kétszer, kedden és pénteken.

Az esten elhangzott, hogy 100 m2-es standdal jelen lesznek az Utazás kiállításon, és mindhárom úti célba terveznek tanulmányutat az év folyamán. Legjobb értékesítőiket oklevéllel jutalmazták. A Corinthia Hotel Royal báltermében mediterrán vacsorával ért véget az est.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk