hirdetés
hirdetés

Már foglalhatók a 2013-as Dino Club Utazások

December elseje óta foglalhatók a 2013 nyári-őszi Dino Club Utazások. A kínálat tavalyhoz képest 2 új Dino szállodával bővült és hamarosan további újdonságokat is nyilvánosságra hoz a Best Reisen.

hirdetés

A kiadott árak előfoglalási akciós árak, amelyek az előfoglalási időszakra, azaz 2012. december 31-ig érvényesek. Az előfoglalás ideje alatt 2012. december 1-31-ig az alábbi kedvezményt biztosítja az iroda:

  • 20.000 Ft/fő előfoglalási kedvezmény a 3*-os ajánlatokból
  • 25.000 Ft/fő előfoglalási kedvezmény a 4*-os ajánlatokból
  • 30.000 Ft/fő előfoglalási kedvezmény a 5*-os ajánlatokból

A fix összegű kedvezmények minden részvételi díjból levonásra kerülnek: felnőtt részvételi díj, felnőtt pótágy árak, gyermek árak. Kivétel: infant árak (0-2 év). A kedvezmény az összes charter repülőjárattal és menetrend szerinti repülőjárattal szervezett Dino Club üdülésre és az egyéni, horvátországi Dino Club üdülésre is érvényes.

A 2013-as nyári szezonban először két új Dino Club szálloda várja a vendégeket, közülük az egyik új desztinációban, Bulgáriában fogadja a családokat. Az új szállodák a DINO CLUB KOTVA 4*  BULGÁRIA repülővel és egyénileg is foglalható és a DINO CLUB CARIBBEAN WORLD RESORT 5* HURGHADA.

A Best Reisen a teljes összeg befizetése esetén árgaranciát vállal. Az előfoglalási kedvezmény az ingyenes reptéri parkolással és a további kedvezményekkel ( törzsutas (5%), diák, nyugdíjas) nem vonható össze. Az utak a rendszerbe való feltöltése folyamatban van. Elsőként Törökország, Egyiptom, Horvátország foglalható és a napokban az összes további Dino Club szálloda is elérhetővé válik. Hamarosan az árlista is elkészül letölthető formátumban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk