hirdetés
hirdetés

A végtelenbe és tovább

12 év, több mint 200 saját fejlesztésű program, 20.000 elégedett vendég, 550 személyre szabott rendezvény és több ezer személyre szabott utazás után megújul az úttörő szellemiségű DMC és rendezvényszervező cég, a budapestUNDERGUIDE — közölte kedden Magyar Vilma, a cég alapító-ügyvezetője.

hirdetés

A cég 2005-ben akkor egyedülálló koncepcióval indult: személyre szabott, a helyiek életébe betekintést engedő, olykor meglepő programokat szerveztek külföldiek számára. Ez a szellemiség azóta is változatlan, csupán a cég nőtt és vált profibbá.

A tevékenységük ma már három fő pilléren nyugszik: személyre szabott MICE termékek külföldi cégeknek, leisure & pleasure termékek külföldi ügyfeleknek és magánszemélyeknek, illetve rendezvények és utazási termékek belföldön hazai cégeknek. A pillérek közös vonása az élmény. Vagyis a csoportok létszámától függetlenül élményszervezőnek tekintik magukat.

A budapestUNDERGUIDE Experience Factory mától megújult brand identitással, arculattal és honlappal várja az érdeklődőket „virtuális” boltjában, illetve természetesen az összes jelentősebb közösségi oldalon.

A csapat, Fotó: budapestUNDERGUIDE

Az arculat frissítése melletti személyi változás, hogy a cég társ alapítója és ügyvezetője Magyar Vilma jelenleg szülési szabadságon otthon van, csak a stratégiai ügyekben egyeztet.

A divíziók irányítását, a sales és marketing vezetést Szaffner Dóra látja el. Az ő munkáját ma már öt állandó kolléga és több mint húsz underguide segíti. Az irodában Palányi Nóra és Sarkadi Fanni MICE-, míg Pap Vera travel&leisure élményeket szervez, mellettük Dávid Máté a kommunikációért, Freigang István pedig a pénzügyekért felel.

A csapat rendületlen lelkesedéssel, energiával és kifogyhatatlan ötlettárral vág bele az új korszakba és „belsős” mottójuk szerint szárnyalnak előre: a végtelenbe és tovább!

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai