hirdetés
hirdetés

Az egészségturizmust serkentené az új szegedi klinika és panzió

Most zárult az uniós támogatással megvalósult projekt.

hirdetés

Az „I. osztályú panzió és kapcsolódó modern egészségturisztikai szolgáltatások kialakítása Szegeden” elnevezésű projekt a DAOP-2.1.1/I-12-2012 „Egészségügyi turizmus fejlesztése a konvergencia régiókban” című kiírás keretében valósult meg, és célja egy olyan intézmény létrehozása volt, mellyel Szeged és a régió is versenybe szállhat a jelentős bevételeket generáló egészségügyi turizmus területén. A megítélt támogatás összege 466,55 millió forint.

A C Vitamine Clinic névre keresztelt klinika és panzió Szegeden, a Szent-Györgyi Albert u 26. szám alatt épül, közel 600 m2-en, és 2015 őszétől várja leendő vendégeit, pácienseit. A klinikai rész kezelőkkel és post-operatív szobákkal, valamint saját, modern technológiával felszerelt műtővel rendelkezik, a panzió részben összesen 8 szoba került kialakításra. A fő profil a fogászat és a plasztikai sebészet, melynek célcsoportját főként nyugat-európai ügyfelek jelentik.

A projektgazda cég, a Szőke-Tisza-Wellness Kft. 466,55 millió forint összértékű beruházása 326,29 millió forintnyi európai uniós finanszírozás segítségével valósult meg.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai