hirdetés
hirdetés

Budapesti képviseletet nyit a dubaji turisztikai hivatal

Az Egyesült Arab Emirátusok legnépszerűbb tagja úgy határozott, hogy Közép-Kelet-Európában is képviselteti magát. Mivel Dubaj még több turistát látna vendégül a régiónkból, így Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában is széleskörű kampányt tervez. Dubaj turisztikai vezetősége a cseh Travel Advance vállalatot bízta meg a hivatalos képviselettel.

hirdetés

Habár Dubaj már számos nyugat-európai országban képviselteti magát, a döntés, miszerint a mi régiónkban is feltűnnek, azt mutatja, a gazdag Emirátusok tisztában van vele, mekkora potenciál rejlik Magyarországban.

A kampányok szeptembertől veszik kezdetüket hazánkban – azonban nehogy azt gondoljuk, Dubaj csupán a tehetős párokat és a sztárokat célozza meg Magyarországon! A luxuskörülményeiről híres arab emirátus a családokat és az ideális ár-érték arányt előnyben részesítő nyaralókat is szívesen vendégül látja.

A magyarországi jelenlét számos komoly eseményt, együttműködést és médiakampányt foglal magában. A dubaji turizmus fellendítését pedig már számszerűsítették is – vagyis a célt kitűzték: évente 20 millió vendéget várnak 2020-ra a közép-kelet-európai régióból.

A hivatalos, turizmussal foglalkozó szerv a Dubai Turisztikai és Kereskedelmi Marketing (Dubai Tourism and Commerce Marketing - DTCM), melynek feladata, hogy Dubajt globális úti céllá, illetve főkereskedelmi központtá tegye a közép-kelet-európai régióban. Amellett, hogy Dubajt világszerte népszerűsítik, a licencek kiosztásáért, illetve a dubaji szállodai szolgáltatások kategorizálásáért is felelősek – beleértve az ide szervezett utakat és szállásajánlatokat.

Az európai képviseleti iroda a cseh Travel Advance, mely az egyik legnagyobb ütemben növekvő vállalat a desztinációs marketing területén Közép-Kelet-Európában. A vállalatot Paddington Tucker és Lenka Fidenska irányítja, akik több év tapasztalattal rendelkeznek a régióban a turisztikai desztinációk népszerűsítésében. A Travel Advance ázsiai és afrikai szállodák és beutaztató irodák mellett a kenyai turisztikai hivatalt képviseli Csehországban.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai