hirdetés

Gourmet túra a Cityramánál

Szezonnyitó partnertalálkozót szervezett a Cityrama meghívott partnereinek, ahol az újonnan megjelent prospektusok bemutatása mellett több újdonságra is felhívták a figyelmet az utazási iroda vezetői - tájékoztatott pénteken a Cityrama.

hirdetés

Manek Fanni értékesítési munkatárs megnyitóját követően Erdei Bálint köszöntötte a vendégeket. Az ügyvezető röviden bemutatta a szezon előtti felkészülés legfontosabb lépéseit, miszerint rövidesen új irodában köszöntheti a Sightseeing részleg az érdeklődő egyéni vendégeket, ugyanis a jelenlegi – már közel 30 éve nyitva álló – iroda mellett, attól mintegy 40 m-re egy további üzlethelyiség nyílik, várhatóan a nyár közepén. Több új gépjárművel gazdagodott az autópark, így most már szinte kizárólag a Mercedes típus uralja a flottát, a Cityrama ezzel is igyekszik a minőséget előtérbe helyezni.

Szabó Krisztián, A Cityrama másik ügyvezetője prezentációjában bemutatta a cég egyes részlegeinek működését, így a sokak által jól ismert, garantált programokat szervező Cityrama Sightseeing mellett, a csoportokkal foglalkozó Cityrama DMC és a Cityrama Személyszállítás is külön részlegként működik már. Emellett évek óta van kerékpár kölcsönzési lehetőség is a Báthory u. 22. szám alatti irodában. Külön kiemelte, hogy a 20 fős ill. ennél kisebb gépjárművek átlagéletkora – a Trabantokat leszámítva- 2,8 év, valamint, hogy a fehér színű kisbuszok mellett a flotta legújabb tagjaként már elegáns, fekete Mercedes E-Class is fuvarozza a vendégeket.

Ezt követően megnézhették a résztvevők a drónok segítségével készült új image filmet, valamint a méltán népszerű garantált Eat Hungary programot bemutató kisfilmet.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai