hirdetés
hirdetés

Hálózatot fejleszt a vezető magyar utazásközvetítő

A hazai utaztatási piacon ebben az évben is kiugróan jól teljesít a legnagyobb hazai online utazásközvetítő iroda, az Invia.hu franchise hálózata. Míg a külföldre irányuló turizmus vonatkozásában a szektor szereplői idén átlagosan 15 százalékos forgalomnövekedéssel számolnak a múlt évhez képest, addig a cég partnerirodái 47 százalékos bővülést értek el. Ez a siker az Inviánál a szolgáltatások magas minősége mellett a partnerirodák függetlenségének megtartásával, illetve a számukra a folyamatos, kiszámítható növekedéséhez szükséges feltételek biztosításával függ össze.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az Invia.hu egyre bővülő, mára 28 vidéki és 2 fővárosi irodával büszkélkedő hálózatának képviselői az idén október végén megrendezett éves találkozójukon összegezték a tavalyi év eredményeit, illetve rögzítették a 2020-as célokat. Utóbbi kapcsán a vállalat képviselői hangsúlyozták, hogy jövőre is kiemelt szerepet kapnak a napi munka során használt, modern, az ügyfélélmény javítását célzó rendszerek fejlesztései, valamint az ezek használatára irányuló képzések és a folyamatos szakmai támogatás biztosítása a munkatársak számára. Az Invia.hu által kínált partneri együttműködés egyedisége abban rejlik, hogy a cég a partnerirodák sajátosságait minden rendelkezésére álló eszközzel igyekszik erősíteni.

 

Az adminisztratív folyamatokat az erőforrások optimalizálása érdekében központosítja, azaz a pénzügyi, az ügyfélszolgálati - és gondozási kérdések tekintetében tehermentesíti az irodákat. Mindezt nem csupán a feladatok átvételével segíti elő, hanem az ezek átadásához szükséges saját rendszerek folyamatos fejlesztésével a hozzáférés, a használat egyszerűsítése, megkönnyítése mellett. Az így felszabaduló erőforrásaikat a partnerek az értékesítési feladatokra fordíthatják, aminek köszönhető többek között az, hogy a 2018-hoz képest az idei évben az új ügyfelek közel fele már a franchise hálózaton keresztül érkezett be az Inviához. A vállalat a jövőt is ebben látja, ezért az Invia.hu továbbra is kiemelten kezeli a hálózatbővítést, valamint az abban részt vevők minden területre kiterjedő támogatását.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai