hirdetés

Hamarosan nyílik Budapest bulihostele

Várhatóan júniusban nyílik meg Budapest új belvárosi szállása, a Full Moon Design Hostel egy régi, belső gangos polgári ház első emeletén, a Morrisons2 szórakozóhely felett.

hirdetés

Budapesten új színfoltot fog jelenteni a Full Moon Design Hostel, mivel egy friss, fiatalos, elegáns szállás lesz, amely egy minden nap partiknak helyszínt adó, már bevezettet szórakozóhely, a Morrisons2 felett nyílik meg. A hostelbe érkező vendégek így a szállásról kilépve egyenesen a buliba érkezhetnek.

A Szt. István Körút 11. földszintjén és pincéjében található a Morrisons2, a hostel pedig felette, az épület 1. emeletén nyílik.A Full Moon Design Hostel 15 szobája közül a vendégek választhatnak, hogy 2, 4, 6 vagy 8 ágyas szobában szeretnének megszállni. Kétféle szobatípus lesz, az egyik a "partiszoba", amely a belső udvarra néz, így ablakából a Morrisons2 bulizó tömegére lehet lelátni, illetve a csendesebb, utcafronti szobák, amelyek a körútra, illetve a Honvéd utcára néznek.A hostel várhatóan június 19-én nyitja meg kapuit.

A Full Moon Design Hostel operatív igazgatója Sörös András, sales és reservation manager pedig Bálint Anikó.

A hostel piaci bevezetésében Kovács Miklós és Csobota-Kis Árpád turisztikai és szállodaipari tanácsadók vesznek részt, akik jelenleg a Hotel Fagus Sopron****, illetve a Juniperus Park Hotel, Kecskemét üzemeltetésében vesznek részt.(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai