hirdetés

Kartago Tours: extra helyek Törökországba és változás a jutalékrendszerben

A Kartago Tours a vasárnaponként közlekedő törökországi charterjáratra is vásárolt helyeket, valamint extra jutalékkal ösztönzi partnereit a szezon hátralévő részében.

hirdetés

Mint arról már korábban hírt adtunk, a tunéziai események kapcsán a Kartago Tours tunéziai járatai összevonásra kerültek, jelenleg a keddi és pénteki járat közlekedik és a szombati járatot törölték. Tunézia esetében jelentős kedvezményeket adnak a szállodák, így az árak bizonyos esetekben akár 30-40%-kal is csökkentek. Aki mégsem ide szeretne utazni, annak ingyenes átfoglalási lehetőséget biztosítottak más úti célra, közülük sokan választották Görögországot, Törökországot és Egyiptomot. A megnövekedett érdeklődés miatt a Kartago Tours is vásárolt helyeket a vasárnaponként közlekedő törökországi járatra. A járat 07.12-től 08.30-ig közlekedik, nagyon kedvező a menetrendje (odaúton 13:30-16:50, visszaúton 11:00-12:30), a Corendon légitársaság üzemelteti. A cég egyre bővülő szállodakínálattal és rendkívül kedvező árakkal várja az Utasokat és a viszonteladók foglalását.

A partnerek ösztönzésére a jutalékrendszerükön is módosítottak, a nyári szezon végéig extra +3%-kal növelték meg a viszonteladói jutalékot minden kategóriában.

Az extra jutalékkal a Kartago Tours-nál az elérhető minimum jutalék akciós árból 12%, katalógus árból (pl. 60 napon kívüli indulások foglalása) 15%. A maximum jutalék akár 16,5% is lehet akciós áraknál, katalógusáron történő értékesítés esetén pedig elérheti a 19,5%-ot is.

További fontos információ, hogy ezeket a százalékokat a teljes részvételi díjra fizetik, azaz a repülőtéri illetékből, felárakból, vízumdíjból, de még a lemondási díjból is jár jutalék. (x)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai