hirdetés

Magassarkúra cserélte a sportcipőt Angelus Barbara

Új kihívást talált Angelus Barbara, hotelmenedzserként a budai Várban található 17 szobás Maison Bistro & Hotel piaci bevezetését irányítja.

hirdetés

Két és fél évvel ezelőtt, amikor távozott a Buddha-Bar Hotel marketingkommunikációs igazgatói pozíciójából, azzal búcsúzott Angelus Barbara, hogy a magassarkút Converse-cipőre cseréli. Mivel szeretett volna többet együtt lenni két gyermekével, óraadó lett a Kodolányi János Főiskolán, ahol turizmusmarketinget és márkaépítés tárgyakat oktatott. Most eljött az ideje, hogy a sportcipő helyett / mellett újra magassarkúba bújjon, mivel elvállalta a budai Várban a közelmúltban megnyitott Maison Bistro & Hotel hotelmenedzseri pozícióját.

A két évtizede a pályán levő szakember a Castan Grouphoz tartozó 17 szobás, négycsillagos butikhotel és bisztró népszerűsítése mellett a tanítást is folytatja. Angelus Barbara hangsúlyozta, hogy számára továbbra is prioritás a család / munka egyensúlya, ezért részmunkaidőben vállalta el a szálloda vezetését.

A szakember kérdésünkre elmondta, hogy korábban dolgozott kastélyhotelben és luxusszállodában, de a budapesti butikhotelek világa újdonság számára. Hozzátette, hogy fontosnak tartja, hogy az oktatásban naprakész tudást tudjon átadni a diákoknak.

Angelus Barbara elérhetőségei:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,

telefon: +36 30 9507815

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai