hirdetés

Már lehet rendelni a Rockettől Budapesten

Megjelent a magyar ételfutárpiacon a holland Rocket, amelynek applikációja Európa tíz legtöbbet letöltött alkalmazása között van.

hirdetés

A Rocket közel 100 étteremmel indul Budapesten, és a bevezetés során a belvárosban és környékén kínál kiszállítást. Terveik szerint hamarosan az egész városra kiterjesztik a szolgáltatást.

A Rocket magasabb profithoz szeretné juttatni éttermi partnereit, ezért versenyképes jutalékokkal, széles körű marketingtámogatással, dedikált ügyfélkezeléssel, közösségi média promócióval és termékfotózási szolgáltatással segíti őket – írja cikkében a Forbes.hu.

Fotó: Adobe Stock
Fotó: Adobe Stock

Gyorsan nőtt a cég

A Rocketet 2018-ban, Amszterdamban alapította két ukrán vállalkozó. A magyarországi indulást idén megelőzte a görögországi, ciprusi, franciaországi, spanyolországi és portugáliai piacra lépés, Cipruson pedig már meg is szerezte a piacvezető pozíciót a Rocket. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, hogy lehetne Budapest turizmusát fellendíteni?

Partnerünk