hirdetés
hirdetés

Property Management System: mi a PMS, és miért fontos használni?

Egy szálláshely esetében az egyik legfontosabb üzleti döntés, amely a sikeres üzemeltetés kulcsa  lehet, a megfelelő PMS (property management system) kiválasztása.

hirdetés

Mi az a PMS? Gyakorlatilag egy olyan számítógépes rendszer, amelyben az összes foglalást nyilvántartjuk, számlázzuk, a takarítást szervezzük és adminisztráljuk, az árakat kezeljük, valamint a szálláshelyünk teljesítményére vonatkozó fontos riportokat és statisztikákat kérhetjük le. A megfelelő PMS-szel a szállodai back office területén – recepció, értékesítés, marketing – jelentős versenyelőnyre tehetünk szert. Itthon ma már egyre több szálláshely vezeti be a modern PMS-eket.

A SabeeApp online szállodamenedzser-program 2015-től már magyar nyelven is, a hazai igényekre és jogszabályokra szabva, valamint teljes magyar nyelvű támogatással, oktatással együtt biztosít PMS-t a szállodák, üdülők és apartmanok számára.

Ez a felhőalapú rendszer bárhonnan elérhető, semmilyen kezdeti beruházást nem igényel. Mivel a legmagasabb nemzetközi biztonsági előírásoknak is megfelel, a szálláshely és a vendégek adatait mindig kényelmesen és biztonságosan tárolhatjuk a felhőben. Működéséhez csupán internetkapcsolatra van szükség.

A SabeeApp PMS további előnye, hogy saját foglalási motorral és channel managerrel van összekötve, ezért nemcsak az adminisztráció csökkentésében segít, hanem a vendégszerzés bonyolult folyamatát is rábízhatjuk. Így szálláshelyünk mindig optimális kihasználtságon üzemelhet.

További részletek a díjnyertes, felhőalapú, magyar PMS programról: www.sabeeapp.com/hu

(X)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai