CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

A Master Good 2024. szeptemberétől a Bátor Táborral kezdett hosszabb távú együttműködésbe, melynek keretében a promóciós címkével ellátott Füstli termékek eladásából befolyt összeg egy részét, egészen pontosan csomagonként 10 Ft-ot a Bátor Tábor számára ajánlottak fel.

A támogatást az idei nyári táborok előkészítésére fordították – önkéntesek toborzására és képzésére, valamint a programokhoz szükséges kellékek és eszközök beszerzésére.

„Különösen hálásak vagyunk azoknak a szervezeteknek és magánembereknek, akik időről időre segítik munkánkat, és biztos pontként számíthatunk rájuk. Köszönjük a Master Goodnak, hogy velünk vannak!”

– mondja Simon Detti, az alapítvány ügyvezető-igazgatója.

A Bátor Tábor 2001 óta nyújt gyógyító élményeket súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak. Az évek alatt az alapítvány programpalettája folyamatosan bővült. Ma már egészen a kórháztól az iskolába való visszatérésig ott vannak a gyerekek és a családok mellett. A Bátor Tábor valamennyi programja ingyenes, amelyeket kizárólag magánszemélyek és vállalatok adományaiból működtetnek.


Fotó: Bátor Tábor Facebook oldala

„Kiemelten fontos számunkra, hogy olyan ügyek mellett álljunk ki, amelyek életeket, sorsokat, gondolkodásmódokat formálnak. A Bátor Tábor élményei pedig pontosan ezt nyújtják. Korábban is figyelemmel kísértük és támogattuk őket, de ezzel a felajánlással egy magasabb szintre szerettük volna emelni együttműködésünket. A Füstli a cégcsoport egyik legnépszerűbb és legnagyobb mennyiségben forgalmazott almárkája. Büszkék vagyunk rá, hogy a Füstli vásárlói nemcsak minőségi terméket választottak, de egy jelentőségteljes ügyben is részt vettek, mely által hozzájárultunk egy fenntarthatóbb és igazságosabb jövő építéséhez” – nyilatkozta id. Bárány László, a Master Good ügyvezető-tulajdonosa az együttműködés kapcsán.

 

 


Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.
Bazalt Napok Badacsonytördemicen

Bazalt Napok Badacsonytördemicen  

A július 4-től 6-ig zajló Bazalt Napok eseménysorozat három napra megtölti a falut zenével, irodalommal, gasztronómiával és művészettel.
Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka

Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka 

A Żabka eddig 89 üzletet nyitott Romániában, de a vállalat szerint akár 4000 üzletet is elbír a piac.
Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.
Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén 

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.