hirdetés

Szállodás szakmai konferencia, kiállítással

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) tájékoztatása szerint a 2022. január végén megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás idén a szállodai szakemberek, igazgatók, tulajdonosok számára érdekes és hasznos előadássorozattal indul. 

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükből kiderül, a lassan két éve tartó pandémia minden szempontból megviselte az iparágat és nyomot hagyott a szállodák működésében. Megállapítják azt is, hogy a vendégek által használt fürdő- és wellness helyiségek a szállodák leggyorsabban amortizálódó és a leginkább karbantartást igénylő részei közé tartoznak.

Most, egy szakmai bemutató és előadássorozat keretében abban segítenek a szervezők, hogy miképpen lehet a szállodai létesítmények higiéniáját tökéletesíteni, a rendszert hatékonyabbá, fenntarthatóbbá tenni, hogyan integrálhatók a legújabb fejlesztések a megszokott, jól bejáratott közegbe, milyen mértékben szükséges az átalakítás, fejlesztés? 

pixabay.com
pixabay.com
 

Erre a párbeszédre, valamint a lehetséges megoldások felvázolására szolgál a kiállítás keretein belül, január 28-án megrendezésre kerülő három szakmai előadássorozat, amelynek programja a Lakberendezők Országos Szövetségének, az MSZÉSZ-nek és a Magyar Építőművészek Szövetségének szakmai támogatásával lett kialakítva.

A konferencia helyszíne és időpontja:

BOK (egykori SYMA) csarnok, 2022. január 28. (péntek) 9.30 – 17:00 óráig

Az MSZÉSZ szakmai támogatásával megrendezésre kerülő konferencia programja:

https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/programok/

A szakmai konferenciával egy időben nyitja meg kapuit a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, amely 7.000 négyzetméteren több mint száz, Magyarországon elérhető fürdőszoba és wellness terméket vonultat fel, három napon keresztül.

Regisztráció és jegyvásárlás: ITT

(forrás: MSZÉSZ / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az eddigi foglalási adatok alapján hogy látják az idei évet?

Kiadónk társoldalai