hirdetés

Újabb két Accor hotel Budapesten

A nemzetközi szállodacsoport két hotelmárkát – ez a TRIBE és ibis – is nyit a Liberty projekt többfunkciós épületében a fővárosban.

hirdetés

Mint hozzánk eljuttatott közleményükből kiderül,  az Accor és a WING, Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztője és -befektetője megállapodást kötött, amelynek értelmében két hotelmárka – a TRIBE és az ibis – nyílik a Liberty irodaprojekt déli szárnyában.

 

A szállodák a tervek szerint 2023 őszén nyitnak meg az Accor üzemeltetésében.

Mi a TRIBE?

A TRIBE az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai márkája, ahol a vendégek kortárs terekben élhetnek, dolgozhatnak és szórakozhatnak. Célja, hogy az utazókat eredeti, izgalmas és gondosan összeállított termékekkel és szolgáltatásokkal lepje meg, amelyek az ár helyett a stílust helyezik a középpontba. Ezek a hotelek 4 csillagos, középkategóriás szállodák, amelyeket úgy terveztek, hogy élettel teli, stílusos és kiemelkedően jól használható tereivel izgalmas és igényes legyen. A márka minden elemében újradefiniálja a megfizethető luxust a modern utazók számára – egy hely, ahol stílusosan élhetnek, találkozhatnak, szórakozhatnak és dolgozhatnak.

Pesten nyílik az első

Az új budapesti TRIBE a márka első szállodája lesz a magyar piacon. 166 vendégszobát kínál, maximális kényelemmel és a legújabb technológiákkal felszerelve. A koncepció részeként a földszinten vibráló közösségi tér kap helyet, amely középpontjában barátságos lobby és business sarokként is működő lounge várja az utazókat. A szálloda emellett reggeltől estig nyitva tartó, nyáron teraszos à la carte éttermet, sky bart, fitnessztermet, mélygarázst és akadálymentesített vendégszobákat kínál. A szálloda konferenciaközpontja 220 fő befogadására alkalmas, multifunkcionális rendezvényterme négy különálló részre osztható. Az épület tervezője a DPi design.

Új Ibis is lesz

A márka a szabványosított megközelítésről személyre szabottabb modellre váltott, amely négy új designkoncepción – Square, Agora, Plaza és Soda – alapul.

A Liberty projektben a városi Plaza koncepción alapulva 166 ibis szállodai szoba áll majd rendelkezésre. A modern stílusú szobák központi eleme egy könyvespolc. Az exkluzív funkcionális elrendezés és a különböző terek új használati módokat kínálnak a vendégeknek – akár egyedül, párjukkal, családdal vagy barátokkal utaznak, az ibis megtalálta a megoldást, és mostantól akár hat fő befogadására alkalmas szobákat is kínál. A városi életmód a szállodákba költözik – a Plaza közösségi tér kozmopolita helyszín a találkozásokhoz, szórakozáshoz, munkához és pihenéshez. Olyan nyitott, hívogató, vibráló tér, amely modern vendégélményt kínált. „Budapest vezető európai és globális turisztikai célpont, kiváló infrastruktúrával, izgalmas kulturális, üzleti és szórakozási lehetőségekkel.

Miért hozzák ezt a két márkát Budapestre?

A város kulcsfontosságú piac az Accor számára a régióban és azon túl is, mondta Camil Yazbeck, az Accor alelnöke és észak-európai fejlesztési vezetője. – Ezért döntöttünk úgy, hogy ide hozzuk el legmerészebb és leginnovatívabb koncepcióink közül néhányat – az új TRIBE-ot, a modern nomádokat célzó középkategóriás márkát, valamint az ibis szállodák új generációját, a legdinamikusabb szállásalternatívát az economy szegmensben."

„Partnerségünk az Accor vezető globális vendéglátóipari csoporttal vegyes használatú projektünk, a Liberty szállodai részének fejlesztésében garantálja számunkra, hogy valóban innovatív termékeket és szolgáltatásokat hozunk a piacra. Szakmai partnerünk elkötelezettsége révén kiemelt figyelmet kapnak a részletek", mondta Schőmer Norbert, a WING Zrt. irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese.

Hol lesz a két új ház?

Az új szállodák Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és az Albert Flórián út kereszteződésében, a Liberty projekt déli szárnyában, közvetlenül a Groupama Aréna és a Telekom székház mellett kapnak helyet. Elhelyezkedésükből adódóan kiválóan megközelíthetőek az M3-as metróval, az 1-es villamossal, vonattal és távolsági busszal is. A szállodák 15 percre vannak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől, és az M5-ös bekötőúton keresztül közvetlen kapcsolattal rendelkeznek az autópályákhoz.

(forrás: AccorHotels)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Partnerünk