Utazási szolgáltatásokkal bővíti kínálatát Magyarországon az ALDI

A régió több országa után hazánkban is elérhetővé tesz utazási termékeket a diszkontlánc. A turisztikai szolgáltatásokat az osztrák Eurotours International biztosítja a vásárlók számára, a magyarországi részleget Andreas Hamorszky vezeti.

A magyarok is kénytelenek lesznek változtatni nyaralási szokásaikon - elérkezett az északi utak kora?
Mire számíthatnak a magyar turisták Németországban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Czeiszing Miklóssal -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Német Turisztikai Hivatal magyarországi képviseletének vezetőjétől!

2024. március 21. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az ALDI Dél, amelyhez az ALDI Magyarország is tartozik, több országban is kínál turisztikai termékeket ügyfelei számára: Németországban, Ausztriában és Svájcban is elérhetők már az online foglalható utazások és szállások. 2017. szeptember 21-étől az ALDI Magyarországon is elindítja ezt a szolgáltatást a www.aldi-utazas.hu weboldalon - jelentették be a társaság illetékesei mai budapesti tájékoztatójukon.

„Az ALDI Utazás bevezetése egy újabb fontos mérföldkő az ALDI Magyarország életében: az élelmiszerek és non-food termékek mellett immár egyéni és csoportos utazások is vásárolhatók online, továbbá a világ több ezer hoteljének szobái foglalhatók rajtunk keresztül. A szakértők által előreválogatott termékeink magas minősége kedvező árral párosul, a vásárlás pedig egyszerű és gyors, így pénzt és értékes időt takarítunk meg ügyfeleink számára” – mondja Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója. „Partnerünk és utazásszervezőnk Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynöksége az Eurotours International.”

“A magyar utazók számára gondosan kiválasztott, hetente váltakozó tematikus utakat és szezonális ajánlatokat kínálunk. Számos ajánlatunk szól a családoknak és a legújabb utazási trendekre sokszor azelőtt reagálunk egy-egy új termékkel, hogy elterjednének a piacon. Az utazásukat idejekorán megtervezők extra kedvezményekre számíthatnak tőlünk” – mondta Helga Freund, az Eurotours International vezérigazgatója. “Az utazásukat egyénileg szervezők pedig könnyen foglalhatnak nálunk szállást a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálatából, illetve több ezer repülőjáratra is vásárolhatnak jegyet” – tette hozzá.

Magyar nyelvű honlap és ügyfélszolgálat

Az ALDI Utazásnál a keresés, a foglalás, a fizetés, a segítségkérés is egyszerű. A teljes ajánlat elérhető a www.aldi-utazas.hu honlapon keresztül, egyszerű az utazások, szállások, repülőjegyek közötti keresés, a foglalás már néhány kattintás segítségével elvégezhető, és amennyiben az utazónak segítségre van szüksége, a magyar nyelvű ügyfélszolgálat online és telefonon keresztül is elérhető. Utakat és szállást foglalni online, emailben és telefonon is lehet. Az ügyfélszolgálat hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között, szombaton pedig 8 és 16 óra között áll rendelkezésre. Az ALDI Utazás Hotline pedig éjjel-nappal hívható, ha az utas az utazás során segítségre szorul. A fizetés egyszerű módon, bankkártyával vagy online átutalással történik. Az árak forintban vannak meghatározva és foglaláskor csupán 20%-ot kell befizetni. Az ALDI Utazásnál az indulás előtt 4 héttel minden egyéni utazás foglalása költségmentesen módosítható, továbbá adott feltételek mellett a foglalás annak befejezésétől számított 24 órán belül díjmentesen törölhető.

Három termékcsoport

Az ALDI Utazás kínálatában három termékcsoport szerepel. Az első termékcsoport a saját márkás utazások köre: ezeket az Eurotours kizárólag a magyarországi ALDI ügyfelek számára állítja össze, és a saját márkás élelmiszerekhez hasonlóan kizárólag az ALDI kínálatában érhetők el, és kedvező, akciós áron foglalhatók. Az induló kínálatban négycsillagos bükfürdői wellness hotel, az október 23-ai hosszú hétvégére háromcsillagos bécsi belvárosi hotel és Salzburg környéki hatszemélyes hegyi apartman is szerepel.

Az Eurotours folyamatosan fejleszti a kizárólag az ALDI Utazás magyarországi kínálatában elérhető külföldi és belföldi utazásokból álló termékeket, hetente tucatnyi új út kerül be az ajánlatok közé, amelyek egy része a honlap mellett kéthetente az ALDI akciós újságjában is megtalálható lesz.

A másik termékcsoport az ALDI teljes utazási kínálata, amely az ALDI Dél németországi, ausztriai, szlovéniai és svájci leányvállalatainál is azonos. Legyen szó egyéni vagy csoportos, autós vagy buszos utazásról, hajókirándulásról, városlátogatásról, vagy tengerentúli útról: itt mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő utat.

A rugalmas egyéni és csoportos utazás lehetőségét megteremtő, az oldalon közvetlenül elérhető szállásfoglalás alkotja a harmadik termékcsoportot, amelyben a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálata szerepel. Amennyiben az utas a lefoglalt szállással kapcsolatban az utazás során bármilyen segítséget igényel, az ügyfélszolgálat készségesen áll rendelkezésére. A szállások mellett repülőjegyek is elérhetők a kínálatban.

ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon. Jelenleg közel 2600 magyar munkavállalót foglalkoztat és 125 áruházból álló országos hálózattá bővült.

Eurotours

Az Eurotours International Közép-Európa egyik legnagyobb direkt értékesítési modell szerint működő utazásszervezője és legnagyobb beutaztató ügynöksége. Az ausztriai központú cég, amely négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az utaztatás területén, 350 dolgozót foglalkoztat. Évente 1,3 millióan foglalják le nyaralásukat az Eurotours közreműködésével.A vállalat 2500 partnerszállodával és 4000 egyéb beszállítóval működik együtt 88 országban. Európa egész területén rendelkezik fiókirodákkal és képviselőkkel. A tiroli Kitzbühelben működő központ mellett Bécsben, Münchenben, Verenában, Krakkóban és Prágában is vannak munkatársai. A Eurotours Ausztria legnagyobb turisztikai vállalata, a Verkehrsbüro Csoport tagja.  A társaság évtizedekkel ezelőtt beutaztatóként kezdte, majd 15 évvel ezelőtt léptek be tour-operátorként a piacra. Ekkor kezdték együttműködésüket Ausztriában az Aldi ottani leányvállalatával, a Hoferral. Ausztriában egy év alatt 550 ezer fő utazik a Hofer Reisennel. A Gallup felmérése szerint az utaselégedettség eléri a 98%-ot.


LOT: gépbeszerzések - a Boeingtől nem kértek ajánlatot

LOT: gépbeszerzések - a Boeingtől nem kértek ajánlatot 

A társaság akár 110 gépet is vásárolhat 2028-ig.
Nyáron ismét vonatozhat a horvát tengerpart felé

Nyáron ismét vonatozhat a horvát tengerpart felé 

Idén is indulnak vonatok a horvát tengerpartra Budapestről.
Közvetlen buszjárat Zürich-be

Közvetlen buszjárat Zürich-be 

Napi közvetlen járatot indít a FlixBus márciustól Svájc legnagyobb városába.
Mongóliába utazna? Nem lesz akadálya

Mongóliába utazna? Nem lesz akadálya 

Aláírták a Mongólia és Magyarország közötti légiközlekedési kapcsolatokról szóló megállapodást.
Változás a vasúti közlekedésben - több járatot is érint

Változás a vasúti közlekedésben - több járatot is érint 

A MÁV korlátozza a vasúti forgalmat a Déli pályaudvar és Kelenföld között.
Érdemes az ünnep előtt megvenni a jegyeket, változik a menetrend

Érdemes az ünnep előtt megvenni a jegyeket, változik a menetrend 

A MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat.
Járattörlések csütörtökön az Austrian Airlines-nál

Járattörlések csütörtökön az Austrian Airlines-nál 

A pilóták és légiutas-kísérők gyűlése miatt az Austrian Airlines járatainak közel egyharmada nem közlekedik csütörtökön.
Két napos sztrájk Németországban

Két napos sztrájk Németországban 

Kedden és szerdán a Lufthansa légiutas-kísérői tiltakoznak. Budapesti járatindulásokat is érint a munkabeszüntetés.
Rádupláz a RegioJet Budapest és Bécs között

Rádupláz a RegioJet Budapest és Bécs között 

Április 4-étől a két főváros közötti RegioJet-vonatok száma napi nyolcra emelkedik.
Így számítják ki egy repülőút karbonlábnyomát

Így számítják ki egy repülőút karbonlábnyomát 

Repülőjegy-vásárláskor egyre gyakrabban jön velünk szembe az az adat, hogy mennyi karbonlábnyomot hagyunk magunk után az adott utazással.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.