hirdetés

350 ezer vendég, 50 díj

Megnyitása óta összesen 350 ezer hazai és külföldi vendég élvezte a luxusszálloda szolgáltatásait, és ez idő alatt a hotel nem kevesebb, mint 50 díjat nyert különböző versenyeken. 10 éves a sárvári Spirit Hotel.

hirdetés

A 271 szobás szálloda 10 ezer négyzetméteres wellness és fürdőrészlege 22 medencével és pezsgőfürdővel szolgálja a vendégeit. A Spirit elmúlt tíz éve alatt összesen 350 ezer vendég fordult meg a házban, 400 ezer pohár pezsgő fogyott, és majdnem 1 millió vacsora készült el az egy évtized alatt. A hotel megnyitása óta több mint 50 rangos hazai és nemzetközi díjat nyert el. Különlegesség, hogy nem sokkal megnyitása után, 2010-ben, egyedüli magyar ötcsillagos szállodaként a European Health & Spa Award Best Destination Spa elismerésével tüntették ki.

A születésnapi programok időtartama négy hétvégét ölel fel május 21 - június 21. között, minden héten különböző témákhoz, így a gasztronómiához, spa-wellness élményekhez, az egészség és sport témaköréhez igazodva. A gasztróhétvégén például Bernáth József sztárséf vacsoráját kóstolhatják meg a vendégek. Minden tematikához megfelelő gasztronómiai és zenei program is társul.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai