hirdetés

A hurkakészítésről is van már fejtágítás

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozata újabb húsipari témakörben hirdet rendezvényt 2019. október 11-re, a Szent István Egyetemre, ahol az érdeklődők a hurkafélék és májasok gyártásával kapcsolatos ismereteiket bővíthetik.

hirdetés

A NAK korábbi rendezvényein a résztvevők pozitív visszajelzései is azt mutatták, hogy van igény az ilyen és ehhez hasonló programok iránt. Ennek köszönhető, hogy 2019 őszi félévében újabb termékköröket érintően kerülnek meghirdetésre a kamara húsiparnak szóló programjai. A folyamatos bővítésnek köszönhetően a szervezet azon tagjainak is tud újdonsággal szolgálni, akik már részt vettek a korábbi programokon.

A fogyasztók bizalmatlansága sajnos megmutatkozik a kiskereskedelmi forgalomban kapható töltelékáruk esetében is. Ennek egyik oka többek között az egyenetlen minőség. A piaci pozíció megtartása, megerősítése szempontjából a termékek fejlesztése, a trendek követése elengedhetetlen. A NAK ezekhez kívánt inputot adni a résztvevőinek a Szent István Egyetemen megrendezésre kerülő programjával. A cél a töltelékáruk, elsősorban a hurkafélék és a májasok gyártásának alapvető elméleti és gyakorlati ismereteinek átadása. A kamara által finanszírozott programon a résztvevőknek lehetősége adódik a szakemberekkel történő közvetlen beszélgetésre, konzultációra is.

Forrás: Wikimedia

(forrás: Store insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai