hirdetés
hirdetés

Átadta éves szakmai díjait a MABEUSZ

Átadta éves szakmai díjait Continental Hotelben a Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ). A legjobb szálloda a  Hilton Hotel Budapest lett, míg az év beutaztatójának Réfi-Oszkó Dorottyát választották meg.

hirdetés

A szervezet, immár hagyományos módon, éves tag-és közgyűlésén adta át a rangos elismeréseket. A szervezet alelnöke, Kálmán István és a programnak helyet adó ház igazgatója, Géher Zoltán köszöntője után a legjobb szállodaként a Hilton Hotel Budapestet díjazták, az elismerést Peter Knoll szállodaigazgató vette át.

A MABEUSZ az év éttermének a Múzeum Kávéházat választotta, Budai Zoltán, az egység vezetője az átvételkor azt hangsúlyozta, hogy rendkívül jó évet zártak 2019-ben.

Az Innovációs díjat egy elektromos rollereket biztosító társaság, a Monster Roller kapta, amely a méltatás szerint rendkívüli népszerűségnek örvend a turisták körében.

Az év beutaztatójának ebben az évben a Mabeusz Réfi-Oszkó Dorottyát, a Microcosmos társtulajdonosát választották meg, az év partnere pedig a BFTK turisztikai divízójának vezetője, Pap Mária lett.

Az ünnepi közgyűlésre ugyan hivatalos volt Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese, de ő a rendezvényen egy siófoki program miatt nem jelenhetett meg. Levelét Fekete Magdolna, az MTÜ megbízott igazgatója olvasta fel. Ennek lényege, hogy az MTÜ szerint tartalmas, és sikeres évet zárt a turizmus, és céljaikat a szervezet nem tudta volna elérni a MABEUSZ segítségével, amely az egyik legfontosabb partnere az ügynökségnek.

 

I
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai