hirdetés

Átadták a soproni hotelben...

... az új kültéri medencét, konferenciatermet és lakosztályt.

hirdetés

Jelentős fejlesztéseket végeztek az elmúlt hetekben a Hotel Sopronban.

A GYSEV Zrt.-hez tartozó szállodában új konferenciatermet alakítottak ki, megújították a kültéri medencét, létrehoztak egy új lakosztályt, új gyerekszoba és kültéri játszótér várja a vendégeket.

facebook.com
facebook.com

A négycsillagos szálloda teljesen megújult konferenciateremmel várja az érdeklődőket. A kétszáz négyzetméteres elválasztható termet különleges fény és hangtechnikával szerelték fel, így ideális helyszíne lehet céges rendezvényeknek, baráti találkozóknak, kulturális eseményeknek.

Szintén teljes egészében megújult a hotel kültéri medencéje: 15 méter hosszú, feszített víztükrű medence épült, amelyben speciális nyakmasszírozó és élményelemek szolgálják a vendégek kikapcsolódását. 

A nyári hónapok alatt kialakítottak egy új lakosztályt is, emellett a legkisebb korosztályra is gondoltak: teljesen új játszószoba és kültéri játszótér várja a gyermekes családokat. 

A négycsillagos szálloda közvetlen környezete is megszépült: komoly kertrendezés keretében fákat, színes virágokat ültettek, tovább szépítve a különleges panorámával rendelkező hotelt. 

A szállodaépület és a medence felújítása és átalakítása mintegy 416 millió forintba került, a beruházáshoz a magyar állam 108 millió forintot biztosított a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében.

 

 

(forrás: Hotel Sopron / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?

Kiadónk társoldalai