hirdetés
hirdetés

Táblagépet kap az Alitalia repülő személyzete

A Motorola és az Alitalia között létrejött együttműködésnek köszönhetően az Alitalia az első légitársaságok között van a világon, akik táblagépekkel látják el repülő személyzetüket. 

hirdetés

A Motorola XOOMTM 2 tablet minden lényeges információt tartalmaz a kiemelt utasokról. Nemcsak minden egyes utas profilja található meg rajta, hanem preferenciáik is a fedélzeti menü és ültetés vonatkozásában, korábbi útjaik részletei, valamint bármilyen kellemetlen élményük is, ami a múltbeli utazásuk alkalmával érte őket. Ez lehetővé teszi a személyzetnek, hogy beazonosítsák a kiemelt utasokat és még magasbb szintű, személyreszabott szolgáltatásokat nyújtsanak számukra.

Hála a széles körű programoknak és eszközöknek, amit minden tableten konfigurálnak, valamint az Internetre kapcsolódási képességüknek, az Alitalia személyzete képes lesz fogadni valós idejű frissített információkat és elvégezni valamennyi műveletet a fedélzeten, anélkül, hogy kinyomtassa és magával vigye azokat, jelentős javulást elérve az idő, a hatékonyság és a frissítések gyorsasága tekintetében.

Az utaskísérők a Motorola XOOM 2 segítségével, képesek lesznek csatlakozni a repülőgép belső rendszereihez és mindezeket a kezelni tudják a tenyerükből.

A Motorola XOOM ™ 2 tabletek az Alitalia fedélzeti szórakoztató eszközeként is bevezetésre kerülnek (IFE) az Üzleti és Magnifica osztály utasai részére az olyan közép- és hosszú távú járatokon, mint Moszkva, Szentpétervár, Tel Aviv, Beyruth, Rijád és Teherán, amelyeken jelenleg ez a szolgáltatás még nem elérhető az útícélokat kiszolgáló gépek saját rendszerén keresztül.

A tableteknek és az előre feltöltött tartalomnak köszönhetően, az utasok ingyenesen élvezhetik a hozzáférést számos filmhez, zenéhez, online magazinhoz és videó játékokhoz - mindezt a Motorola XOOM 2 készülék 10,1 hüvelykes szélesvásznú HD kijelzőjén.

De nem szükséges a gépen tartózkodni, hogy kihasználják a Motorola XOOM 2 nyújtotta előnyöket. A Motorola XOOM 2 tabletek megtalálhatóak lesznek az Alitalia 10 várótermében (Freccia Alata), így az utazók naprakészek lehetnek a legfrissebb hírek tekintetében, mielőtt elindulna a járatuk. Az Alitalia legújabb utasforgalmi irodája Rómában egy demo területet biztosít az utasok részére, ahol hasznos tanácsokkal szolgálnak, hogyan lehet a legjobban kihasználni a Motorola XOOM 2 technológiáját.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai