hirdetés

Beszólt a miniszternek a séf

Élesen bírálta Michael Gove brit oktatási minisztert Jamie Oliver, mert a politikus nem állt ki a világhírű szakács segítségével bevezetett menzareform mellett - számolt be a The Telegraph.

hirdetés

Michael Gove nemrég jelentette be, hogy már nem kötelező az iskolákban az előző kormány által elfogadott szabványok szerint főzni. Jamie Oliver arra szólította fel a szülőket, fogjanak össze, és ne hagyják, hogy Gove figyelmen kívül hagyja az egészséges étkezés jelentőségét.

„Kemény munka eredményét akarja semmissé tenni az oktatási miniszter. Nem jó felfogás, hogy hagyjuk, hadd csináljanak az iskolák azt, amit akarnak” – mondta Jamie Oliver, aki szerint az oktatási intézmények még mindig irányításra szorulnak, legalábbis ami a közétkeztetést illeti.
 
"Igazán kis adminisztrációs változtatás lenne csak szükséges, ugyanakkor ha figyelembe vesszük, hogy tágabb értelemben az orzág jövője a tét, fontos lenne változtatni" - tette hozzá a sztárszakács, aki kiemelte, hogy az alapfokú képzésben részt vevők kétötöde, míg a középiskolások egyharmada veszi igénybe az iskolai étkeztetést Nagy-Britanniában. (forrás: The Telegraph / Eduline)
 
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai